ALO! OTKRIVA Prija zabranila Filipu da se druži s Marijom!
Instagram

Da se muškarci promene kada se zaljube potvrđuje i primer Filipa Živojinovića, koji je, navodno, zbog ljubavi prema Aleksandri Prijović bio spreman da se odrekne i prijatelja.

Naime, otkako su uplovili u ljubavnu vezu 2016. godine, a potom i u brak dve godine kasnije, ovaj par je pod budnim okom javnosti.

ALO! OTKRIVA Prija zabranila Filipu da se druži s Marijom!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Međutim, ono što do sada nije bilo poznato, a što je izvor blizak paru za Alo! otkrio, jeste da je dugogodišnje prijateljstvo između Filipa i Marije Šerifović rasturila upravo Prija. Kako naš sagovornik tvrdi, Brenina snajka je saznala da Marija ne podržava njenu i Filipovu ljubav zbog čega je suprugu zabranila blizak kontakt sa njom.

ALO! OTKRIVA Prija zabranila Filipu da se druži s Marijom!

Pintscreen

 

 

- Filip i Marija su se družili godinama, bili su kućni prijatelji, i imali su veoma prisan odnos - počeo je razgovor za Alo! izvor dobro upućen u Filipov momački život.

- Išli su jedno kod drugog na rođendane, izlazili su zajedno, imali su isto društvo. Često su se okupljali po kućama, pravili sedeljke, putovali i, što je najbitnije, mogli su da pričaju o svemu - dočarao nam je sagovornik kako je izgledao odnos nekadašnjih prijatelja.

ALO! OTKRIVA Prija zabranila Filipu da se druži s Marijom!

E stock

 

 

- Sve je super funkcionisalo dok se Filip i Aleksandra nisu smuvali. Kada je čula da je s njom ušao u vezu, Marija je rekla da nije za tu vezu - otkrio je za Alo! izvor blizak družini, i nastavio:

- S obzirom na to koliko su bliski drugovi bili, to nije ništa čudno, rekla mu je svoje mišljenje. Problem je nastao kada je to Aleksandra čula. Ona je tada Filipu napravila frku, naljutila se i posvađala s njim. Tada mu je zabranila druženje s Marijom. Rekla je da on ne može da bude blizak sa osobama koje ne podržavaju njihovu ljubav, da je to izdaja, i zahtevala da se distancira od nje - objasnio je naš sagovornik kako je došlo do kraha takvog prijateljstva.

ALO! OTKRIVA Prija zabranila Filipu da se druži s Marijom!

Alo

 

 

- Naravno, on je u tom trenutku bio toliko zaljubljen u nju da je prihvatio ultimatum. Plašio se da će ga Aleksandra ostaviti, i skroz se distancirao kako od Marije, tako i od mnogih drugih prijatelja koji su bili istog mišljenja - ispričao nam je izvor, i dodao:

Znala sam da je Filip pravi

Aleksandra je nedavno za medije otkrila da je još od prvog dana znala da je njena i Filipova ljubav prava.

- Čim sam upoznala Filipa, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Na njemu se vidi da je dobar. Uvek mi je bilo bitno da neko ima dobru dušu, a njegove oči zrače dobrotom. To sam primetila čim smo se upoznali - rekla je Prija tada.

- Upravo zbog toga Marija nije ni došla na njihovu svadbu. Oni sada nemaju nikakav odnos, kada se vide jave se jedno drugom iz kulture i to je sve. Filip uglavnom vreme provodi sa ženom i novim društvom. Retko s kim iz momačkih dana je ostao blizak - rekao je na kraju za Alo! izvor blizak Živojinoviću.

ALO! OTKRIVA Prija zabranila Filipu da se druži s Marijom!

Alo!/Nenad Vujanović

 

BONUS VIDEO:

ŽELIM DA SE VIDIM SA SAŠOM Takmičarka u Zvezdama Granda bila primorana da obriše video, a sada otkrila da li su hteli da je diskvalifikuju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading