NE MOŽEŠ TO DA MI RADIŠ! Nikola Rokvić iznervirao suprugu, pa sve okačio na internet! Pogledajte urnebesni snimak poznatog para! (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Da je duhovit i večito dete u duši, Nikola Rokvić je još jednom pokazao u urnebesnoj situaciji koju je podelio sa pratiocima na Tviteru.

Naime, pevač je počeo da se kliberi dok je njegova supruga Bojana Barović na terasi snimala reklamu, pa je tako privukao njenu pažnju, zbog čega je ona morala da prekine snimanje. 

Ovo, međutim, Bojani i nije bilo tako smešno, već se vidno iznervirala pa mu je i odbrusila:

 

 

- Ne možeš to da mi radiš svaki put! Pa, taman sam sad lepo rekla, ne možeš to da mi radiš - vikala je pevačeva supruga, a on joj se odmah izvinio pa kroz smeh ugasio kameru.

Inače, ovo nije prvi put da se par ovako zabavlja. Nedavno je i Bojana priredila Nikoli malo, neprijatno iznenađenje, kada ga je snimala dok spava.

- Oni koji traju, kombinacija su dvoje ljudi. Dosadnog (čulo se na snimku, kad je lepotica uperila prstom u svog supruga) i ludog - rekla je tada Bojana, što je probudilo njenog supruga.

NE MOŽEŠ TO DA MI RADIŠ! Nikola Rokvić iznervirao suprugu, pa sve okačio na internet! Pogledajte urnebesni snimak poznatog para! (VIDEO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nije se moglo odoleti, izvinjavam se – poručila je Bojana uz objavu u okviru koje je tagovala Nikolu, pa dodala nekoliko emotikona koji plaču od smeha.

- Nije ti trebalo ovo! Objavljujem rat – poručio joj je Rokvić ubrzo zatim.

DEVOJKA MU SE SMEJE, ALI OD MUKE Andrija Milošević ni ovaj put nije uspeo u svojoj nameri, a evo o čemu je reč!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nata

25.09.2021 10:42

"ratna mašinerija"- ljubavni par u poslu i kad spava