NOSILA SAM SEKIRU POSLE "FARME" Bebi Dol progovorila o traumama koje posle učešća u rijalitiju!
E-stock

Pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol je svoju muzičku karijeru započela krajem sedamdesetih godina nastupajući u sastavu "Tarkus", nakon čega se okrenula solo karijeri i ostvarila zavidan uspeh.

Iza sebe ima pregršt hitova i uspeha, a sada gotovo da se potpuno povukla sa scene. Do pre nekoliko godina ova neobična umetnica je živela kao podstanar u trošnoj kući na Vračaru, a nikad nije krila da joj finansije ne idu od ruke, pa se iz kuće iselila zbog neplaćenih kirija.

E-stock

 

Bebi u stanu ima nekoliko mačaka o kojima brine, a i sama je pričala kako muž čuva sedam mačaka dok je ona na "Farmi".

I ona sama je pričala o novcu, pa poručila da joj je dovoljno da ima za osnovne potrebe, te da se trudi da zadrži svoj mir:

- Zdravlje i mir su najbitniji. Želim samo da imam miran i lep život bez tenzije i trzavica. Nikome ne želim zlo. A što se tiče novca, on dođe i prođe. Nekada sam ga imala više, ali meni je potrebno malo i dok sam zdrava, Bogu hvala uvek ću zaraditi dinar da imam za osnovno.

Bebi Dol je otkrila da je imala traume posle učešća u rijalitiju.

- Dva meseca sam sa sekirom išla posle "Farme", nosila sam je u velikoj tašni. Policajac me je na prelazu kod Skupštine zaustavio i ljubazno zamolio da to malo uvučem u tašnu. Kaže - on me razume. Danas su rijaliti malo drugačiji - ispričala je Bebi jednom prilikom.

OD NJIHOVE VEZE NIJE BILO NIŠTA, JA SAM DOBILA DETE! Subotićka komentarisala Cara i Sandru, pa potkačila Anu Korać i Davida

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading