OČEKUJTE HAOS, ĐEDOVIĆ I ZORICA ULAZE U ZADRUGU 5 Oštar jezik će dobro unovčiti, evo koliki su ima honorari!
Foto: Printscreen/instagram

Zoricu Marković i Marka Đedovića fanovi će ponovo će gledati u rijalitija "Zadruga". Pevačica i novinar u oktobru će se pridružiti ostalim ukućanima u beloj kući u Šimanovcima. Ovaj dvojac dobio je odlične honorare za učeše u Pinkovom projektu. Kako saznaju beograski mediji, Đedović, koji važi za jednog od glavnih igrača sa produkcijom je dogovorio 5.000 evra mesečno, a ništa manje neće da prođe ni pevačica.

Njih dvoje spadaju u red onih učesnika rijaliti šou-programa koji znaju mnogo toga o zadrugarima, kako informacije od ranije tako i ono što im ukućani u poverenju govore u tzv. "mrtvim uglovima" koje kamera ne snima. I jedno i drugo prednjače kada je u pitanju komentarisanje gorućih tema na imanju i te se tako trude da situaciju sagledaju iz brojnih uglova. Markovićeva ume da zabiberi čorbu, ali i da se obračuna sa devojkama, kako ona voli to da kaže sumnjivog morala. Sa druge strane, Đedović nema dlake na jeziku i svima kaže u lice šta misli.

Takođe, sa većinom aktuelnih ukućana je u ratu. Nema sumnje da će rijaliti igrači kojima Zorica i Marko nisu po meri zanemeti kada ih ugledaju na vratima bele kuće.

Novinari su pokušali da stupe u kontakt sa budućim učesnicima, ali oni nisu bili dostupni za komentar.

FRAN GAĐAO JANJUŠA JAJIMA, A EVO ŠTA JE RAZLOG Zadrugar nije mogao više da izdrži, bivši košarkaš mu zapretio!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Rea

24.09.2021 23:19

Bravo!Uvodite prave igrače.Ovo do sad je kisela voda!

Lana

25.09.2021 04:58

uzas! baba Zlorka ce umreti u reality.od seka Perse Djedovicke ocekujemo da izadje iz ormara! vreme je!