LUKSUZ I RASKOŠ! Donosimo vam ekskluzivne fotografije sa glamurozne svadbe Tonija Cetinskog, pevač nije štedeo za najbitniji dan u životu! (FOTO)
Hrvoje Banić

Toni i Dubravka Cetinski nakon osam godina veze ljubav su krunisali brakom i razmenili zavete pred oltarom.

Crkveno venčanje održano je u Opatiji, a srećni par sudbonosno da u hrišćanskom duhu izrekao je u crkvi Naveštenja Blažene Device Marije u Opatiji uz kumove Djordjiju Palić i Vjeku Sliška.

Romantičnom trenutku, nakon sedam godina bračnog života, prisustvovali su roditelji, porodica i najbliži prijatelji. Alen Hržica i Vanesa Mioč, kojima se u jednom trenutku pridružila i Dubravkina kuma Djordjija Palić, pevanjem i sviranjem utkali su dodatnu duhovnu dimenziju ionako emotivnom trenutku u prekrasnom crkvenom ambijentu. Uvek modno usklađeni supružnici, ovoga su puta zablistali u kreacijama zagrebačkog salona Royal Bride. Dubravka u raskošnoj beloj venčanici nije skidala osmeh sa lica, dok je Toni izabrao klasično crno odelo.

- Konačno smo i to dočekali! Izuzetno nam je drago što je došao taj dan i što smo ostvarili našu zajedničku želju. Sve je bilo savršeno, baš onako kako smo Dubravka i ja zamislili i priželjkivali da bude. Baš onako, ‘Kao u snu’, od ambijenta i ugođaja u opatijskoj crkvi Naveštenja Blažene Device Marije, do dragih nam ljudi, koji su bili sa nama. Hvala još jednom svima koji su bili uz nas, prvenstveno porodici i prijateljima na nesebičnoj podršci, ali i hvala svim dragim ljudima na lepim željama koje su usledile - rekao je pevač koji nije mogao da sakrije sreću.

ČUVAĆU TI ĆERKE, HVALA TI ŠTO SI MI ZAMENIO POKOJNOG OCA! Reči kojima se poznati glumac oprostio od Nenada Nenadovića kidaju dušu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading