MOGLO JE DA SE DESI ONO NAJGORE! Severinu na nastupu umalo ubila struja! (VIDEO)
Foto: Alo.rs

Severina Vučković je nakon duže pauze održala koncert u Vinkovcima pred svojom publikom, a kako kaže, te noći je vladala posebna atmosfera, a moglo je da se desi i nešto najgore po nju.

Naime, pevačica je objavila snimak sa svog nastupa gde je pokazala da je ona neprestano pevala, a pevačicu je mogla da ubije i struja budući da je dirala mokre kablove dok je sve vreme lila kiša.

- Rekli su mi moji iz osiguranja da nisam smjela dirat mikrofon, da me mogla struja ud'rit... Znala sam to, ali znala sam i da neće struja meni ništa. Otac mi je 30 godina radija u Elektrodalmaciji, valjda se to računa u Boga… Osim toga, kit, što me nije ubilo, snagu mi je ulilo. Probali su mene ubit i jači "volti" pa vidi kako sjajim. P.S. Zezan se. Ne pokušavajte ovo kod kuće... Ni na bini. Ni nigdje. Opasno je... - napisala je Severina u svojoj objavi na Instagramu.

ZADALA NOVI UDARAC Isplivala prepiska Marine Gagić i još jedne Darkove bivše devojke, udružile se protiv pevača?!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nena

22.09.2021 19:54

Daleko joj lepa kuća... Sotono, mrš iz Srbije!

Sneza S

23.09.2021 00:18

Dosadila vise i bogu i narodu. Zelim joj srecu kaobi svim ljudima, ali vise nije ni ta gledanje ni za slusanje. Srozala se skroz, mislim da za koju godinu secace se narod samo afere sa porno snimkom a be po pesmama. Vec sada osim stikle be mogu da se setim ni jedne njene pesme. Sama je sebe upropastila. Steta