Iva Grgurić
E-stock

Alo! je juče ekskluzivno pisao o novom dečku starlete Ive Grgurić, milijarderu iz Saudijske Arabije koji se bavi investicionim fondovima u Dubaiju.

Priču da su zaljubljeni do ušiju, da ljubav cveta, a ona konstantno putuje u ovu bliskoistočnu zemlju gde živi ekskluzivnim životom starleta je juče i potvrdila na svom Instagram profilu kada je objavila stori:

- Molim vas da me ne spajate sa svakim muškarcem koji mi je drug ili s kojim jednom sednem na piće. Ja znam da dižem tiraž, ali pobogu ljudi, pa i ptice na grani znaju da je moj dečko u Dubaiju - napisala je ona.

Ptice možda znaju i cvrkuću, ali naš paparaco ima oči i fotoaparat, pa ako dživdžan laže, Alo! ne laže! Iva je uhvaćena u beogradskom eminentnom lokalu kako se strasno ljubi sa kršnim i šarmantnim momkom koji je nepoznat javnosti, ali sudeći po fotografijama strast među njima pršti i sija kao vatromet.

Dok su se ostali gosti zabavljali i igrali uz muziku, starleta i njen očigledno ljubavnik za srpsko tržište s kojim vara bankara iz Duabija apsolutno su se predali seksualnoj tenziji koja je vladala među njima. Dohvatili se i krljali naočigled svih, nesvesni ko sve tu može da ih vidi i da smo u klubu možda i mi predstavnici sedme sile.

Da ova prevara atraktivne bivše zadrugarke bude još smešnija, čini i njen pokušaj pranja od ovog oblika nemoralnog ponašanja. Iva je bez blama, kao da je zaboravila šta je radila s ovim momkom tokom večeri, na svom storiju objavila fotografiju s njim i uz emotikon srca napisala „moj brat“.

E Iva, Iva, mi znamo da u svetu postoje mnoge kulture koje imaju različite načine ljubljenja i pozdravljanja sa članovima svoje familije, ali još ne videsmo da neko jezik prepliće s bratom. Da ste se bar dodirivali nosevima, pa da pomislimo da ste Eskimi. S druge strane, nije ovo Sicilija, a ni vi niste članovi Koza nostre, pa da se ljubite u usta. Biće da je posredi švaleracija.

Ponovo smo pozvali Grgurićevu na broj dostupan redakciji, ali je ona opet bila nedostupna za komentar. Na kraju možemo da se nadamo da ove fotografije neće stići do njenog šeika i da zapevamo: „Hej, šeki, šeki, tako ti Alaha, kad nisam s tobom, mene ljubi bata“.

VODITELJ UZIMA I PO 1.000 EVRA ZA NOĆ Cveta elitna muška prostitucija u Srbiji, upleten i ovaj rijaliti učesnik poznat široj javnosti!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading