NOVI RAT NA ESTRADI?! Stoja u sukobu sa Janom Todorović, pevačica ovim potezom jasno stavila do znanja šta misli o bivšoj prijateljici?!
Alo

Nedavno su kod Stoje u gostima bili muzičari sa kojima sarađuje u inostranstvu kada radi svadbe i veselja, pa je pevačica rešila da ih povede u neki luksuzni restoran na večeru.

Kako kaže izvor za poomenuti list, ti muzičari rade i sa Janom ponekad, te znaju da ona drži restoran na Vračaru i zato su predložili Stoji da tamo pođu, ali ona nije htela ni da čuje.

- Stoja u centar ide samo kada mora, ona sve obavlja na Bežanijskoj kosi gde ima kuću, pa samim tim ima i omiljene restorane u tom kraju, a voli da sedne i na splavove jer su i reke u blizini - objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

NOVI RAT NA ESTRADI?! Stoja u sukobu sa Janom Todorović, pevačica ovim potezom jasno stavila do znanja šta misli o bivšoj prijateljici?!

Alo

 

- Zato me i ne čudi što je rekla da neće kod Jane, samo je kratko dobacila: Ma šta ćemo tamo, ima ovde prelepih restorana i splavova, ne mogu da idem tamo, daleko mi je to - prepričava izvor i za kraj dodaje:

- Inače se Jana navodno žalila pojedinim kolegama kako joj se Stoja u poslednje vreme ne javlja, te da nisu u dobrim odnosima, ali je naglasila da protiv koleginice nema ništa - zaključio je izvor za pomenuti list.

POKAZALA SPISAK, SVI OSTALI U ŠOKU! Indira Radić objavila listu pesama koje je Marina napisala za nju, broj će vas šokirati!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading