HVALA TI ZA SVE! Sloba Radanović se emotivnim rečima koje kidaju dušu oprostio od Marine Tucaković (FOTO)
E Stock/Printscreen

Marina Tucaković izgubila je bitku posle teške bolesti u 67. 

Vest o njenoj smrti rastužila je celokupnu javnu scenu, a mnoge estradne ličnosti su se potresnim rečima oprostile od nje,a među njima je i pevač Slobodan Radanović kom je Marina takođe napisala pesmu.

- Kad nam kraj na vrata bane, kad sve prođe, kad sve stane... Neka te anđeli čuvaju, najveća naša Maki. Hvala za svu ljubav koju si nam pružila i svu podršku od početka moje karijere. Zauvek ćeš nam ostati u srcima - napisao je Sloba Radanović.

Podsetimo, najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

OVO JE NJENA POSLEDNJA PESMA Marina je nedavno napisala stihove ovoj poznatoj pevačici, ona se oglasila i otkrila detalje susreta!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
dragana

20.09.2021 20:05

svi tugujemo a ona je srecna sa svojim andjelom

Katarina

20.09.2021 20:23

Opet se ovaj javlja i blamira i zamišlja da je zvezda koja je sarađivala sa Marinom...ccc, uporno se čovek oglašava o stvarima sa kojima veze nema. Slikao se u Zvezdama pre 10 godina i "sarađivao" je sa Marinom, pardon "Maki" Sad će i Luna i Kija da se oglase da je uticala na njihovu karijeru! Samo da bude u novinama...