SAKRILA JE TEKST OD MENE, ZATEKLA SAM JE POD JORGANOM Marina Tucaković je u tajnosti napisala ove stihove za veliki hit Cece Ražnatović
E-stock

Marina Tucaković preminula je sinoć, 19. septembra u 67. godini života, a za života napisala nekoliko hiljada tekstova za najpoznatija imena sa domaće javne scene.

Među njima je pevačica i Svetlana Ceca Ražnatović koja je od početka svoje karijere sarađivala sa Marinom, pa su se tako i sprijateljile zbog čega pevačica sada teško podnosi njenu smrt.

Ražnatovićeva je zajedno sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i Marinom Tucaković 1996. godine gostovala u emisiji “Minimaks” gde je Ceca otkrila detalje zajedničke saradnje, kao i kako su nastale neke njene pesme.

Hitmejkerka koja je ostavila veliku zaostavštinu hitova koji će se pevati dugi niz godina tada je ispričala je da najviše na svetu mrzi rokove.

SAKRILA JE TEKST OD MENE, ZATEKLA SAM JE POD JORGANOM Marina Tucaković je u tajnosti napisala ove stihove za veliki hit Cece Ražnatović

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ja radim isključivo kako me srce vuče i kad me vuče. Najviše na svetu mrzim kada mi neko kaže da moram da napišem tekst za tri dana. Nikako ne volim rokove. Najviše volim da radim noću, ali radim i danju… – pričala je Marina, a onda ju je Ceca prekinula i tom prilikom ispričala anegdotu:

- Jednom prilikom sam je zatekla pod jorganom, kada je videla da dolazim sakrila je tekst iza leđa. Znači, pod jorganom je krišom pisala. Odmah sam je pitala: “Šta si to napisala, brzo vadi”. Marina mi onda kaže da tekst nije za mene, a ja: “Ma vadi taj tekst da vidim šta si napisala”… Tako je nastala pesma “Devojko veštice”.

Podsetimo, Laća je nedavno izjavio da je Marini rak dojke metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti, a pre samo nekoliko dana je dobila napade gušenja prouzrokovane opakim virusom korone, pa je neko vreme bila priključena na kiseonik i infuziju, ali je na kraju izdahnula.

OVO JE NJENA POSLEDNJA PESMA Marina je nedavno napisala stihove ovoj poznatoj pevačici, ona se oglasila i otkrila detalje susreta!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
melisa

20.09.2021 20:09

saucesce zvezdano nebo za marinu ko ce sad pisati pesme