GODINAMA GA NIKO NIJE VIDEO Husa došao da izjavi saučešće Futi: Mi smo Marinini klinci sa Čubure!
E-stock

Marija je preminul juče u 67. godini u KBC "Dragiša Mišović", a jedna od onih koji se našao dansa ispred njene kuće jeste i frontmen grupe "Bit streit" Husein Alijević Husa.

E-stock

 

 

- Neka znaju da ovo, čime se bavim mogu njoj da zahvalim. Mi smo njeni klinci, iz njenog kraja sa Čubure. Ljuba i ja smo ovde kao deca došli, Futa i Marina su nam mnogo pomogli u karijeri, spojili su nas sa Džejom da budemo na turneji. Ona je prepoznala moj talenat, mnogo me podržavala, zajedno smo radili neke od mojih najboljih pesama koje je snimio Saša Matić- rekao je on za beogradske medije i dodao:

Alo.rs/Dejan Briza

 

 

- Duboko saosećam sa Futom i Laćom, ovo je veliki udarac za našu profesiju, mislim da smo izgubili nešto najbolje što je postojalo kad je u pitanju poezija koja se peva. Viđali smo se pre nego što se razbolela, uglavnom na okupljanjima kompozitora. Slao sam poruke, ne mogu da kažem da smo bili kućni prijatelji da bih je uznemiravao u tim uslovima. Moje srce kao i srca svih sa kojima je sarađivala je bilo uz nju.

- Ona će živeti sa svima nama, to što je radila ima toliku težinu. Generacije su rasle uz njene najlepše pesme. Futi sam izjavio saučešće, on je pozitivan na koronu, jako je teško vreme- zaključio je slomljeni Husa.

BONUS VIDEO:

SAOPŠTENJE PORODICE MARINE TUCAKOVIĆ Sahrana će biti obavljena samo u krugu porodice, a evo kada će prijatelji doći!

Komentari (0)

Loading