OTKRIVENO ZAŠTO SE DO SADA VUJADIN NIJE OŽENIO MIRKOM Glumica i fudbaler konačno odredili datum!
Printscreen

Čuveni srpski fudbaler i trener Dušan Dule Savić nikada nije govorio o sinu Vujadinu i snaji Mirki, a sada je odlučio da otkrije detalje njihovog odnosa. 

On je u jednoj emisiji, pored zanimljivosti iz svog života i bogate fudbalske karijere, ispričao i detalje o svojoj privatnosti, o kojoj do sada nije javno govorio.

Tako je Dule otkrio na kom datumu njegov sin Vujadin Savić insistira kako bi se oženio sa svojom dugogodišnjom partnerkom, glumicom Mirkom Vasiljević, s kojom čeka četvrto dete. Inače, Dule je imao samo reči hvale za svoju snajku, s kojom se odlično slaže.

Printscreen

 

 

- Vujadin je dobar čovek, to je najvažnije, ali mogao bi malo više da pomogne Mirki, da ne radi ona sve. Ona je divna snajka, ali najvažnije je da ima vremena i razumevanja za muža i decu - započeo je priču za beogradske medije legendarni fudbaler o svom mlađem sinu, pa se dotakao toliko čekane svadbe, koja nikako da se dogodi.

Printscreen

 

 

- Ne mogu da stignu da se venčaju, jer on hoće da to bude samo 29. maja, tada je Zvezda postala prvak Evrope. Svoje prvo dvoje dece je krstio na taj dan. Prošle godine su tada igrali prvenstvo zbog ove korone. Hoće Vujadin da se ženi, nije problem, ali samo 29. maja. Ja mu kažem: "Aman, čoveče, je l' si kršten? Pa tad se igra prvenstvo." I tako, oženiće se, nije problem. A drugi problem je, i to se slažem s Mirkom, to što on hoće da zove, da je po njegovom, 800 do 1.000 ljudi na svadbu. Mirka želi samo najbliže i drugare njihove, nek rade kako hoće - uz osmeh je otkrio Dule.

Printscreen

 

 

Savić je voditeljki ispričao i koji su mu to gubici dosad bili najteži u životu.

- Marina i ja smo hteli još dece, fudbalski tim, ali nam se nije dalo. Imalo je tu nekih problema. Pre nego što smo dobili Uroša, četiri-pet puta je gubila decu u trećem mesecu trudnoće. I posle Uroša i Vujadina je čekala opet sina, ali je imala pobačaj u petom-šestom mesecu. Bilo mi je jako teško, ali sad idemo ka tome da pravimo fudbalski tim, ako ništa drugo, a onda makar za mali fudbal u sali - završio je Savić koji je otkrio kako je upoznao suprugu Marinu Rajević:

Printscreen

 

- Upoznali smo se na 23. spratu Studija B. Ja sam bio gost Dragiše Kovačevića, a ona je nešto tamo radila, bila je ljuta. Imala je 18 godina, hteo sam da je razveselim pa sam je uštinuo za obraz. Da sam sad to uradio, verovatno bi me tužila. Bila je simpatična, negde sam ja primetio da mi se ona učinila interesantnom, imao sam neku projekciju u svojoj glavi kako bi moja mlada trebalo da izgleda. Da ima kike i da nosi knjige ispod miške. Marina nije imala kike, ali je stalno nosila neke knjige. I onda sam ja nabavio njen telefon, išao po njenom kraju gde živi, raspitivao sam se jedno 15-20 dana. Posle sam je pozvao telefonom, pa smo nekoliko dana pričali, izašli na piće i tako je sve krenulo. Ostalo je sve istorija - prisetio se Dule.

KOMEMORACIJA MINJI SUBOTI Goran Vesić istakao značaj proslavljenog kompozitora!

Komentari (0)

Loading