DULE SAVIĆ PROGOVORIO O MIKI ALEKSIĆU Evo šta kaže o stanju učitelja glume! Pomenute i sporne fotografije sa bazena na Kosmaju
Pink printskrin

 

Dule Savić, dobar prijatelj Mike Aleksića, gostovao je u Jutarnjem programu na Pinku, gde je govorio o stanju učitelja glume nakon puštanja iz pritvora, ali i tome kakav bi epilog mogao da ima ceo slučaj. 

U brojim meidjima pojavile su se fotografije Milene Radulović, gde ona uživa na bazenu kod Mike Aleksića na Kosmaju. 

Na fotografijama je pored ostalih polaznika škole glume i supruga Mike Aleksića. Povodom ovih fotografija nastala je velika polemika u javnosti,a Dule Savić se oglasio sledećim rečima: 

- Ja uvek stojim uz prijatelje, i da je neko drugi u pitanju nije to pitanje samo Mike Aleksića, to je mnogo dublja priča i opasnija. 

- U tu priču je posle pridodat Lečić, pa Petnica, pa Palma. 

- Mika je čovek koji nema dlake na jeziku, ovih 8 meseci koje je izdržao u pritvoru, to je mogao samo neko ko je psihički strahovito jak, ko je imao podršku prijatelja i supruge, koju su takođe gurali u priču da je saučesnik. Ona je njemu dala ljubav, što je njemu dalo snagu da se bori. 

DULE SAVIĆ PROGOVORIO O MIKI ALEKSIĆU Evo šta kaže o stanju učitelja glume! Pomenute i sporne fotografije sa bazena na Kosmaju

Pink printskrin

 

 

Slučaj frižider

Slučaj da je silovao na frižideru, utorkom i četvrtkom, u istrazi se pokazalo da je to laž, to je odbačeno. Tu se priča završava, kako može da se nastavi taj proces posle otkrivanaj te laži, molim boga da suđenje bude otvoreno za javnost. Ko je žrtva ovde, da li je to dokazano, šta ako se dokaže da je Mika žrtva, šta ćemo onda, 8 meseci pritvora u onim uslovima, upropašćen život nekih ljudi - rekao je Savić.

- Mika se oseća immperijalno, on zna, ne sumnja u sebe, zna šta je bilo tačno. ovde će biti panika uskoro, ovo je igra između tužilaštva i advokata. Nadam se da će suđenje biti otvoreno za javnost - zaključio je Savić. 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
sara

12.09.2021 13:50

Šokirana sam koje glupe reči je izgovorio Savić, kako naglašava uvek je uz prijatelja, pa makar i bio kriv!!!. Pa ja bih ga pitala da li bi tako pričao da je napao njegovu ćerku, ali je nema!!!.

Раде

12.09.2021 15:16

@sara - Да ли си била шокирана што у новом Закону о насиљу у породици онај ко лажно оптужи не буде санкционисан?Како је то могуће?

ljubica

12.09.2021 15:37

@sara - A ti idi ispričaj mužu da si išla na silovanje svakog utorka pa vidi da li će ti verovati. A povedi i ćerku ako je imaš ili sestru na isto mesto i kod istog čoveka.

Lisac

12.09.2021 14:10

Imaš li ti Saviču žensko dete? Istina je jedno a SRPSKI Sud drugo. Stvar dogovora i namigivanje.

Dule pravnik

12.09.2021 14:27

Ko je on da o ovako složenom pravnom problemu daje mišljenje za javnost,

ljubica

12.09.2021 15:32

@Dule pravnik - Nema ovde nikakvog pravnog problema. Sud ne može NIKOGA da osudi kada nema dela na časnu reč. i to posle 10 godina.

Zlata

12.09.2021 14:31

Savić je inaće poznat kao nastran čovek a glumi finocu.Moraju da se brane

Sneza S

12.09.2021 16:48

Svima koji podrzavaju Aleksica i Lecica imaju iki cerke ili unuke, e kad bumerang krene da se vraca, videcemo reakciju