EVO ZBOG ČEGA JE ARKAN PRIPRETIO PRSTOM MARINI TUCAKOVIĆ USRED EMISIJE Napravila grešku koja mu se nije svidela, pa su se svi smejali!
Foto: Youtube/Printscreen

Minimaks se tom prilikom našalio da je Marina škorpija u horoskopu a Ceca je konstatovala da se ona kao blizanac odlično slaže sa Marinom.

EVO ZBOG ČEGA JE ARKAN PRIPRETIO PRSTOM MARINI TUCAKOVIĆ USRED EMISIJE Napravila grešku koja mu se nije svidela, pa su se svi smejali!

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Na pitanje koje su joj pesme najbolje upalile, odgovorila je:

- Evo na primer Cecina "Kukavica", ne zato što je ona tu, pa recimo Džejeva "Nedelja", pa onda od Harisa Džinovića "Ostariću neću znati", pa od grupe Zana "Dodirni mi kolena", od Olivera Mandića "Pitaju me pitaju", od Lepe Brene "Sitnije cile sitnije". To su neki tekstovi koje ja gotivim baš-.

Minimaks je dao opasku da je radila i za našu "bivšu braću" (misleći na Hrvate) i pitao Arkana da li joj to zamera.

-Ne, taman posla - odgovorio je Željko, a Marina je rekla da su poruke u njenim tekstovima univerzalne, kao ljubav i kao što je Bog jedan. Dodala je da joj se niko od pevača iz Hrvatske ne javlja, ali ne bi imala problem da popije piće sa bilo kim od njih kada bi se sreli.

U toku emisije, dogodila se i jedna neobična situacija.

Ceca je u to vreme već bila supruga Željka Ražnatovića, a Marina je omaškom (možda i namerno) rekla da piše za Svetlanu Veličković.

Ceca ju je odmah ispravila i napomenula da je ona Ražnativić, a Arkan je "pripretio" prstom Marini i takođe naglasio da je Ceca Ražnatović.

Nakon toga su se svi nasmejali i nastavili sa emisijom.

MARINA JE VOLELA DA KUPUJE GARDEROBU I DA JE DELI ove detalje o njoj znali su samo najbliži


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading