ODNOS SA NJIM JE KRILA Ovaj poznati pevač bio je u vezi sa Marinom Tucaković
Alo!

Marina je 20 godina bila u skladnom braku sa Aleksandrom Futom Radulovićem.

Sedamdesetih godina prošlog veka bila je u ljubavnoj vezi sa pevačem Oliverom Mandićem, koji je tada bio na početku muzičke karijere.

Pevač je jednom prilikom potvrdio da je bio u vezi s Marinom i da je nakon raskida ona patila za njim.

- Marina i ja smo bili u vezi četiri godine. Za vreme našeg zabavljanja napisala mi je 'LJuljaj me nežno'. Pošto sam objavio tu numeru, raskinuli smo. Ostavio sam je zbog mlađih i lepših devojaka. Tada je krenulo ludilo u mom životu, a ona je verovatno patila - rekao je Mandić i dodao:

ODNOS SA NJIM JE KRILA Ovaj poznati pevač bio je u vezi sa Marinom Tucaković

E-stock

 

- Naša saradnja se nastavila i posle raskida. Hvala joj što mi je napisala divne tekstove i posle toga na mojim albumima. Radila mi je sve pesme osim 'Dođe mi da vrisnem tvoje ime' i 'Bobane' - ispričao je Mandić pre nekoliko godina za beogradske medije, a potom dodao da su ipak posle turbulentnog raskida ostali u prijateljskim odnosima.

Iako je tvrdila da nikad nisu krili svoju ljubav, Marina je govorila da se ne seća baš svih detalja iz romanse s Mandićem.

- Bilo je to tako davno. Više se i ne sećam. Oliver je bio presladak mladić, uvek doteran i potpuno drugačiji. Nosio je košulje i pantalone. Nismo se skrivali, nego tada naša veza nikoga nije zanimala - ispričala je Tucakovićeva svojevremeno.

MARINI TUCAKOVIĆ JE OVAJ HIT DONEO BOGATSTVO Za pet reči dobila je 100.000 evra, a evo ko ga izvodi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading