POMIRILI SE VIKTOR I SANDRA! Ovaj potez mladog Živojinovića jasno stavio do znanja šta misli o mešanju svoje majke u njegovu vezu!
E-stock/Časlav Vukojičić

Kako se može zaključiti na društvenoj mreži Instagram, Sandra Miljaković i Viktor Živojinović dali su novu šansu svojoj ljubavi.

Naime, pre nekoliko nedelja se u medijima pojavila informacija da su njih dvoje stavili tačku na romansu iako su pre toga planirali venčanje, a u prilog tome je govorila i činjenica da su otpratili jedno drugo sa društvenih mreža.

Ipak, Viktor je ponovo zapratio izabranicu na Instagramu i lajkovao joj poslednju fotografiju, što je jasan znak da su ipak sve nesuglasice ostavili po strani i dali svojoj ljubavi novu šansu.

POMIRILI SE VIKTOR I SANDRA! Ovaj potez mladog Živojinovića jasno stavio do znanja šta misli o mešanju svoje majke u njegovu vezu!

e-stock/instagram

 

Par se nije oglašavao na ovu temu, kao ni sama Lepa Brena kojoj se i pripisivalo da je navodno "kumovala" raskidu jer nije smatrala da je njen sin zreo za ženidbu.

Kako je Alo! tada prvi preneo, do razdora je došlo tokom zajedničkog odmora u Dubaiju, gde se Brena nije odvajala od sina i buduće snaje, a kada je to Sandri navodno zasmetalo u vazduhu se osetio početak kraja.

ATMOSFERA ZA PAMĆENJE! Teodora zapevala na svadbi rođenog brata i napravila haos, a provokativan stajling pevačice su svi primetili!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading