ATMOSFERA ZA PAMĆENJE! Teodora zapevala na svadbi rođenog brata i napravila haos, a provokativan stajling pevačice su svi primetili! (VIDEO)
Printscreen

Brat mlade pevačice Teodore DžehverovićSava Džehverović, juče je izgovorio sudbonosno da svojoj izabranici Adriani Kadar, a atmosfera na veselju bila je odlična, naročito kada se i sama Teodora latila mikrofona i zapevala brojne hitove.

Naime, kao što se može videti na video snimcima, Teodora je bila jako vesela i u jednom trenutku je i sama uzela mikrofon i atmosferu dovela do usijanja budući da to veoma dobro radi.

Teodora je ponela veoma provokativnu kombinaciju na svadbi Save i Adriane, a u prvom planu su bile naravno njene obline. Evidentno je da mala Džehva izgleda nikad bolje.

Podsetimo, Sava je u duhu tradicije završio u jednom trenutku ispod mladine venčanice, pa je skinuo podvezicu zubima, što je oduševilo prisutne koji su ih opkolili.

ZAVRŠIO ISPOD MLADINE VENČANICE, SKINUO ZUBIMA PODVEZICU! Haos na venčanju Teodorinog brata, mladenci atmosferu doveli do usijanja!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading