OD ZVANICA SAMO KREM I ELITA SRPSKOG DRUŠTVA Kostadin i Valentina izgovorili sudbonosno da!
Foto: Printscreen/instagram

Valentina Lopičić i Kostadin Terzić danas se zaklinju na večnu ljubav, a svadba će ubrzo biti upriličena u svečanoj sali jednog luksuznog hotela u prestonice.

Među prvima stigli su domaćini, i to Kostadinova majka Svetlana i sestra Maša Terzić. Obe su blistale u svečanim kreacijama, a ništa manje nije se ni očekivalo od njih na ovako bitan dan. Ubrzo za njima, došao je i Zvezdan Terzić, koji se odmah uputio u salu hotela.

Nakon domaćina, među prvima stigli su Vladimir Petrović Pižon, predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović, kao i bivši fudbaler Partizana Stefan Babović.

Na venčanje pristigao je i Aleksandar Antić, političar i bivši ministar Vlade Srbije.

Nešto malo kasnije stigla je i pevačica Jovana Nikolić Mišković u pratnji supruga, Marka Miškovića, kao i manekenka Bojana Rajić.

Estradni menadžer Bane Obradović takođe je pristigao na svadbeno veselje porodice Terzić, a nakon njega stigla je i pevačica Marina Tadić. Među zvanicama bili su bivši fudbaler i trener Simo Krinić sa suprugom, kao i bivši portparol FK Partizan Marko Vjetrović sa suprugom Višnjom.

Kako se saznaje, na spisku luksuznog venčanja je oko 200 zvanica.

Podsetimo, početkom avgusta su iz porodice Terzić stigle lepe vesti - da će Valentina i Kostadin uskoro drugi put postati roditelji. Lepa Crnogorka ponovo je u drugom stanju, a radosnu vest saznali su ubrzo nakon rođendanske proslave i krštenja sina Vuka.

DOBILA PONUDU ZA ULOGU U SERIJI! Katarina Živković ne krije uzbuđenje, a evo šta je tačno u pitanju!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milorad Zemun

19.09.2021 10:29

Ovi nebi bili elita ni u nekom amazonskom plemenu!