DOBILA PONUDU ZA ULOGU U SERIJI! Katarina Živković ne krije uzbuđenje, a evo šta je tačno u pitanju!
Foto: ATA Images

Pevačica Katarina Živković poslednjih meseci radi i nastupa punom parom, a dobila je priliku da inkasira i od ljubavi prema glumi. Ponuđena joj je uloga u seriji koja uskoro kreće sa snimanjem, a pregovori su još uvek u toku.

- U Srbiji, a i u inostranstvu je sve češće da se pevačice oprobaju u glumi. Većina njih se studiozno sprema za spotove koji budu kao pravi mini filmovi, i onda nije ni čudi što im glumački poziv nije stran već primamljiv i blizak. Nakon Milice Pavlović koja je dobila i prihvatila ponudu da bude glavna glumica u seriji “Pevačica” jedna primamljiva ponuda stigla je i za Kaću Živković - otkriva izvor za gore pomenuti portal i dodaje:

DOBILA PONUDU ZA ULOGU U SERIJI! Katarina Živković ne krije uzbuđenje, a evo šta je tačno u pitanju!

Foto: ATA Images

 

- Producenti su prepoznali njen potencijal, nedavno je snimala spot koji je baš filmski i shvatili su da joj gluma sjajno ide. Sa druge strane, Katarina se lako transformiše i studiozna je, svakom projektu se posveti i da sve od sebe kako bi izvukla maksimum. Jedino što je sporno je to vreme koje je neophodno da provede na setu. Morala bi da otkaže veliki broj nastupa koje je već isplanirala i morala bi potpuno drugačije da se organizuje. Na njoj je da odluči da li će prihvatiti ponudu ili ne, ali sudeći po onome što je rekla, samo je pitanje vremena kad će se pojaviti u nekoj seriji ili na filmu.

Sa druge strane, Katarina je već snimila pesmu koju će gledaoci čuti u seriji.

- Ono što je Kaća već dogovorila jeste da ona peva numeru koja će biti deo serije. Pesma je već snimljena, tako da će publika uskoro imati priliku i da je čuje.

Tragom ovih informacija novinari su stupili u kontakt sa pevačicom koja nije krila uzbuđenje, ali što se tiče ponude za seriju, ostala je tajanstvena.

- Imam pesmu koja treba da bude deo projekta, serije i ne smem da otkrivam o čemu se tačno radi. Gluma meni svakako ide i svakako bih volela da se oprobam u seriji ili filmu. To mi ne predstavlja neki problem. Još ako se fino uklopi da i moja pesma bude deo projekta, e to bi tek bio pun pogodak - rekla je Katarina Živković.

TRUDNA MAJA BEROVIĆ?! Pevačica se oseća dobro, a privilegija da prvi čuju lepe vesti pripala je njima!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading