POTPUNI PREOKRET! Gotova ostavinska rasprava nakon Šabanove smrti, pevačeva deca donela nesvakidašnju odluku i to u njenu korist!
Alo

Ostavinska rasprava nakon Šabanove smrti dogodila se nedavno, a prisustvovali su supruga poginulog pevača Goca Šaulić, kao i njihova deca. Ishod rasprave mnoge je iznenadio.

Naime, sva deca odrekla su se nasledstva u korist majke Goce.

Još za života Šaban je pričao da je Goca glavna kada su sve finansije i papirologija u pitanju. Decu je zbrinuo na vreme, svi su imali svoje nekretnine, svoje poslove, ali sve ostalo vodilo se na Gocu. Ona je plaćala poreze, račune, vodila Šabanovu karijeru preko svoje firme, tako da nema mesta nikakvim nedoumicama. Njoj su pripala i sva autorska prava – kaže izvor za “Svet” i dodaje:

POTPUNI PREOKRET! Gotova ostavinska rasprava nakon Šabanove smrti, pevačeva deca donela nesvakidašnju odluku i to u njenu korist!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Bilo je nekih priča da će Robert, Šabanov vanbračni sin na sudu dobiti svoj deo, ali koliko čujem, to se nije desilo - završava izvor.

OSTAVIO SI GLADNO DETE, ŽIVIŠ SA 37 GODINA U ETNO SELU! Zadrugar sasuo Janjušu sve u lice, izgovorio mu najgore moguće reči i spomenuo porodicu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
lana

18.09.2021 20:33

udeli goco nesto i u robertov prosjacki sesir znamo svi da si uvek bila velikodusna a da i glavna