U DRUŠTVU BIVŠE ZADRUGARKE! Brenina snajka uhvaćena u potpuno neočekivanom izdanju, ovakvu je nikada niste videli! (FOTO)
E-stock/Časlav Vukojičić

Sandra Miljaković je privukla veliku pažnju domaćih medija uplovivši u emotivnu vezu sa najmlađim sinom Brene i Bore, Viktorom Živojinovićem.

Puno se spekulisalo o njihovom raskidu, a Sandra već duži vremenski period nije postavila na društvenim mrežama nijednu objavu sa Viktorom, kao ni on sa njom, a svoj profil na Instagramu je u potpunosti posvetila promociji svog biznisa.

U DRUŠTVU BIVŠE ZADRUGARKE! Brenina snajka uhvaćena u potpuno neočekivanom izdanju, ovakvu je nikada niste videli! (FOTO)

Printscreen

 

U toku današnjeg dana, jedna od njenih mušterija bila je i Rialda Karahasanović, dojučerašnja zadrugarka, koja je nasmejala sve tako što je objavila snimak u kom je moguće videti Miljakovićevu u nesvakidašnjem izdanju.

- Kasnila je pola sata na šminkanje, ali je uspela da me našminka ovako dobro za pola sata. Svaka čast! Inače, pogledajte ovo izdanje sa turbanom i šnalom - poručila je pevačica snimajući Sandru koja očigledno zbog kašnjenja nije imala vremena da se sredi.

DOŠAO JE I TAJ TRENUTAK! Ovi zadrugari su nominovani za izbacivanje, a on je najveće iznenađenje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading