UDAJEM SE Kija Kockar otkrila s kojim glumcem staje na ludi kamen!
prntscreen Pink

Toliko su svi zaintrigirani da su u jednom intervju Nadicu Zeljković, pobednicu "Zadruge 4" i njenu majku, pitali šta se događa sa njenom ćerkom i zašto je nema. 

Instagram

 

 

- Prezauzeta je ovih dana. Ali ono što je meni najbitnije i najdraže da ona ima osmeh - rekla je tom prilikom Nadica.

Kada je ovo videla, Kija je imala potrebu da se obrati javno i da na Instagramu podeli stori u kome je citirala svoju majku i dodala objašnjenje šta sve priprema.

- Radim ja ali rezultati kasnije. Ide album, posle se udajem za Leonarda Dikaprija, Standard- napisala je Kristina. 

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Fanovima se dopala Kijina duhovitost te su dosta delili ovaj post po društvenim mrežama, srećni što Kockareva, iako naporno radi, ima i vremena da se našali na svoj račun, ali to da vredno priprema svoj album. 

BONUS VIDEO:

ŠLEP DUG TRI METRA, VEO DO PODA Svi gledaju u Heleninu venčanicu, a otkriveno je koliko košta!

 

Komentari (3)

Loading
Dolće Nera

18.09.2021 16:38

Bolesnica ostaje bolesnica, i nista drugo do bolesnica. 😀😀😀 pusye želje su su samo u glavi njenoj i ako je svjesna, da je niko neće, hahaha čujj ona izdaje album ccc kome❓❓❓ to niko ne slusa.ni ti zna da peva. 🤮🤮🤮 pokondirana tikva.

sanja

18.09.2021 20:38

album tralala to moze i kurta i murta od nje peva bolje jovanka redzepovic majke mi mile

Ema

19.09.2021 08:14

Kristina, ženo, vreme je da stvarno stekneš porodicu, skrasiš se. Od srca ti želim sve najbolje. Samo se mani prvanja, brukaš se. To što su te ubedili da znaš, ne znači da je tako. Profesor sam, predajem muzičku kulturu i recimo da sam makar malo kompetentna u komentarisanju.