HTELA SAM DA SE UBIJEM, BAKA PRASE JE IŠAO KOD PSIHOLOGA Influenserka priznala koliko je težak njen posao (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Hrvatica sa Beogradskom adresom iskreno je pričala o usponima i padovima koje je kao petnestogodišnjakinja morala da preživi zbog statusa influenserke, i otkrila voditelju da je bila na ivici samoubistva. 

Foto: Youtube/Printscreen

 

 


- Biti influenser nike lako. U jednom trenutku imaš petnest godina i sve što poželiš, a onda mi se pred osamnesti rođendan ceo svet srušio. Dobila sam onako jedan lep šamar realnosti gde sam na teži način morala da shvatim da život ne funkcioniše kao na društvenim mrežama. Došla sam u situaciju, da me svi zovu na izlaske ne bi li došla u klub sa svojom ekipom da se provedemo jer sam "poznata", do toga da zovem svoje drugove da se vidimo bez kamera i niko nema vremena za mene. Influenseri prolaze veliku torturu zbog popularnosti koju donosi naš posao- rekla je Nika u emisiji "Meet Up" na Hajpu.

- U jednom momentu mi je svega bilo dosta i pokušala sam da se ubijem. Nisam jedina koja se tako oseća, ali neće svi da pričaju na ovu temu jer je na društvenim mrežama sve savršeno prezentovano. Baka Prase je u jednom trenutku zbog popularnosti išao kod psihologa da vidi da li je sve s njim u redu, jer ga je kao i mene sve stiglo. 

BONUS VIDEO:

ŠLEP DUG TRI METRA, VEO DO PODA Svi gledaju u Heleninu venčanicu, a otkriveno je koliko košta!

Komentari (0)

Loading