ŠOKANTNO SAZNANJE! Milan Marić je u vezi sa 17 godina starijom ženom, glumac uživa s bivšom direktorkom
Printscreen

Glumac Milan Marić (31) već dve i po godine uživa u vezi s bivšom direktorkom  Jelenom Pavlović (48), koja je ostavila svoju porodicu zbog njega!

Kako se u medijima saznaje, Marić i Jelena maltene žive zajedno, a glumca smo u više navrata primetili da ulazi u zgradu kod Pavlovićeve u Molerovoj ulici, gde se redovno viđaju, tj. slobodno možemo reći, u kojem žive. Marić, koji je ovih dana u žiži javnosti zbog filma "Toma", u kom glumi lik pokojnog pevača Tome Zdravkovića, ne želi da se za njegovu vezu sazna.

- Jelena i Milan su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i brzo su se zbližili. Razmenili su brojeve telefona, tako je sve počelo, ali niko od ljudi iz njihovog okruženja nije imao pojma da će da uđu u vezu. Jelena je od Milana starija 17 godina, ali to im uopšte nije bitno - priča za naš dobro upućen izvor i objašnjava da su njih dvoje ludo zaljubljeni, kao i da su jedno drugom velika podrška:

- Njih dvoje se zaista vole i sami znate onu čuvenu rečenicu: "Ljubav ne pita za godine". Nerazdvojni su i evo, bogami, već su dve i po godine zajedno. Marić živi s Jelenom u njenom stanu u Molerovoj ulici. U početku je dolazio često, pa onda svakodnevno, da bi se na kraju preselio kod nje. Mnogi ne znaju da je ona zbog njega ostavila porodicu i jedino na tome joj mnogi zameraju.

Međutim, akteri ove priče se nisu oglašavali povodom ovih tvrdnji.

OVO JE SVE ZANIMALO Marija Šerifović konačno progovorila o prvoj emisiji sa Cecom!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
I ovaj

16.09.2021 23:01

kreten koga sponzoriše matora, nam savetuje (sad je sponzor farmakomafija) da se uprcavamo letalnim vakcinama...

Uzas

17.09.2021 07:06

Bas grozno ako je ostavila porodicu, jel to podrazumeva da je decu ostavila da bi bila sa ovim malim? Onda je los covek a sta ce on sa takvom

Uros

17.09.2021 07:11

Ako uziva sa direktorkom sto se muva sa devojkama okolo?

Njegovo pravo

17.09.2021 07:14

Ima pravo da zivi sa kim hoce i da bude u vezi, samo da ne zavlaci druge devojke time sto krije vezu

Mozda info kasni

17.09.2021 07:23

Mislim da je on bio sa ovom zenom i da je ta veza od skoro gotova

Ne uklapa se nesto

17.09.2021 07:29

Kako zivi sa ovom zenom a ima od pre par meseci devojku? Znaci paralelno ima vezu?

Istina

17.09.2021 10:10

Veze sa tolikom razlikom u godinama i proizilaze iz nestabilnosti i zelje da ih neko stalno usmerava. Dok god bude u vezama sa zenama koje mogu da mu budu mame nece biti stabilan i zreo

Kakav narod

17.09.2021 10:13

Ne znam ko dislajkuje ovaj komentar da je uzas ako je ostavila porodicu da bi bila sa njim - pa to podrazumeva da je ostavila decu, i da jeste los covek ako je to uradila da bi bila sa mladjanim pastuvom, ne samo da je los covek nego je sramota za sve majke. Nisam protiv veza sa razlikom u godinama ali sam protivnik ostavljanja dece.