GODINAMA JE SVAKU PORUKU POČINJAO JEDNOM REČENICOM Severina do detalja opisala vezu s Milanom Popovićem!
Foto: Alo.rs

Njihov sin sada će dve nedelje mesečno biti s njom, a isto toliko sa poznatim biznismenom.

Foto: Alo.rs

 

 

Neposredno pre nego što je odluka suda donesena, Milan Popović dao je intervju u kom je tvrdio da Severina nije bila baš tako brižna majka, kakvom se predstavlja. Sada, kada je njen sin konačno pored nje, oglasila se i pevačica i javnosti prezentovala svoju stranu priče.

Severina je o odnosu sa Milanom Popovićem govorila od početka njihove veze pa do danas, otkirvši sve ono što javnost do sada nije mogla ni da nasluti.

Foto: Alo.rs

 

 

Kada se u jeku svoje popularnosti udala za Milana, Severina nije skidala osmeh sa lica, ipak, otkriva da je problema bilo već na samom početku.

- Već od početka, ali to nisam shvatala. Jako se razlikovao od svih koje sam do tada upoznala, i to mi je bilo zanimljivo. Ubrzo sam videla da mu je znanje oskudno, da puno toga ili ne zna ili ne želi reći, a ono što kaže da temelji na predrasudama i na praznoverju. A najteže mi je palo to što sam shvatila da on izbegava bliskost i da je okružen zidovima koje ne mogu preskočiti. Pogrešila sam što se nisam pre oprostila od njega. Nakon četiri meseca otkrila sam da sam trudna, što me je istovremeno obradovalo i zabrinulo. Obradovalo me jer sam želela biti majka, a prestrašilo jer sam razmišljala o spoznaji da nas dvoje pripadamo potpuno različitim svetovima. Pitala sam se kako će taj čovek koji ne pokazuje ni najmanje empatije, izbegava bliskost, koji je krut i praznoveran biti roditelj - otpočinje ona svoju stranu priče.

Rajko Ristić/Alo!

 

 

- Kako će sve to delovati na psihički rast i razvoj našeg deteta? Uprkos svemu tome, počela sam se tešiti i zavaravati, kao i mnoge žene, da ću ga promeniti. I ovom prilikom želela bih poručiti ženama koje u ovome prepoznaju svoju vezu da odustanu od te zablude. Niko nikoga ne može promeniti, osim samoga sebe. Shvatila sam da sam ja samo njegov projekat. S druge strane, užasavala sam se pomisli da naše dete raste bez oca. I te dve moje strane su se izmenjivale. Svesnost i zablude. Zabluda je bila i to što sam ga opravdavala objašnjavajući sebi da je to posledica njegovog odrastanja, da je takav zato što je dete razvedenih roditelja - rekla je, a onda otkrila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Zbog mojih godina lekari su odlučili da se porodim carskim rezom, a on im je pretio da će ih tužiti jer se njegova deca smeju rađati samo prirodnim putem. Sada sam svesna koliko sam već ušla u ulogu njegove žrtve, prilagodila se zlostavljanju kao što to mnoge žene čine, jer sam se i dalje zavaravala da će ga rođenje deteta promeniti, da će snažno uticati na njega u pozitivnom smislu. Verovala sam da će ga, uz moj napor, dete motivisati da postane odgovoran roditelj i partner.

Promo

 

 

Kada se Aleksandar rodio, usledio je još veći šok za Severinu.

- Prva stvar koja me nadalje zgrozila bila je što je rekao da neće dopustiti da novinari slikaju dete ako ne plate najmanje 50.000 eura. Zbog toga sam se iskrala iz porodilišta noću i smestili smo se u stanu koji smo privremeno tada delili. Stan nas je dočekao izlepljen plutom i  „ukrašen“ crnim kamenjem da nas zaštiti od podzemnih voda, u skladu s njegovim praznoverjem. Govorio mi je da on nije čovek koji pristaje na kompromise. Pojavio se sa doktorkom kineske medicine. U skladu s njenim mišljenjem, naredio mi je da četrdeset dana budem s detetom kod kuće i zabranio svaki izlazak. I opet nestao.

Printscreen

 

 

- Nakon četrdeset dana se pojavio i odveo nas u Beograd, gde će mi se samo pojačati sve ono što već osećam. Ali ja još uvek, kao žrtva zlostavljanja, gajim nadu u njegovu promenu. Vreme je pravoslavnog Uskrsa, uključujem se u pripremu proslave i, da bih pokazala svoju silnu želju da se zbližimo, okupljam njegovu raštrkanu porodicu, njegove gatare da mu ugodim, ali on je zbog toga sve više besan. Sledeće jutro on nestaje. Ostajem sama i dojim dete puna straha da ne pogrešim i ne poremetim njegov raspored u stanu jer na svaku takvu mogućnost imam iskustvo da on pobesni. Dolazim k sebi. Ne želim živeti u strahu s čovekom koji nema osećaj za mene niti za dete i šaljem mu poruku da moramo razgovarati o budućnosti našeg deteta, a on mi odgovara da je o tome trebalo pre razmišljati, pre nego što sam otvorila svoja pogana usta. Vraćam se u Zagreb.

- Dete ima dva meseca, moja teskoba sve više raste kao i bol pri pomisli da dete raste bez oca. Vodila sam unutrašnje monologe, uveravala sebe i dalje da je promena moguća, propitivala se je li u pitanju moj ego, jesam li ja dovoljno dobra za njega. Kasnije sam shvatila da je to tipično za žrtve nasilja. On je prekinuo svaki kontakt sa mnom, pa time i s detetom, nije mi odgovarao ni na pozive ni na poruke. Pozivala sam ga da dođe da vidi dete, molila ga da dođe na krštenje deteta u Rijeku. Meseci su prolazili. I dalje sam pokušavala podstaći emocije kod njega, izveštavala ga kada je detetu izrastao prvi zub, izražavala žaljenje što nije bio s njim kada je prohodao i izgovorio prvu riječ. Na sve to on uopšte nije odgovarao.

- I kada sam posle krštenja Aleksandra, na kom se nije pojavio, videla da na televiziji priča o meni i našem detetu kao da nam cvetaju ruže, shvatila sam da je njemu samo bitno da ostavi utisak. Gotovo dva meseca kasnije poslom dolazim u Beograd. Dete je imalo devet meseci, a tatu je do tada videlo samo nekoliko puta. Uprkos svemu, bila sam srećna da se sretnu jer ako je iko pobornik ravnopravnog roditeljstva, to sam bila ja. I svaka sitnica s njegove strane kod mene je budila nadu da će Aleksandar rasti i uz oca. Tada još nisam znala da će kasnije izneti svoje mišljenje na sudu kako detetu nije potrebno prisustvo oca do njegove prve godine života - istakla je ona svu bol koju je tokom devet meseci odrastanja svog sina osećala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- I dalje sam se klackala između razuma koji mi je govorio da treba sudski rešiti tu situaciju i iluzije da ću se s njim dogovoriti i da nećemo izazivati traume deta našim neslaganjima. Onda mi je napisao ono javno ljubavno pismo, i opet sam poverovala u svoje iluzije. Stalno sam ga opravdavala u silnoj želji da dete ima oca. Kad god bi se javio i hteo videti dete, ja sam mu to omogućavala s radošću i nadom da će to pokrenuti stvari među nama nabolje. S tim na umu, u proleće 2013. prihvatam otići s detetom k njemu na Kipar. Taj boravak nije uspeo pomiriti naše razlike uprkos mojim očekivanjima. Bio je ispunjen teškim svađama i njegovim ponižavanjem. Zbog radnih obaveza sam morala u Dubrovnik, a dete ostaje na Kipru s njim i mojom mamom. Tri dana kasnije on dolazi s detetom u Dubrovnik i preti mi da će mi ga oduzeti, uništiti mi život, uzeti predstavnicu za medije. Tada prvi put spominje samostalno starateljstvo i vidim sve jasnije na šta je on sve spreman. Paralisana od straha da bi ga mogao zauvek odvesti u Srbiju nisam se saglasila da dete odvede na sedam dana. Ponudila sam mu da dođe u Split i tamo bude s detetom, koliko god dugo želi. On je to odbio.

Čak i danas tortura se nastavlja, priča Severina:

- Najgori period u životu bio je od maja do oktobra 2014. Dete je malo, dok je s njim ne da mi ga na telefon, pre svakog nastupa mi šalje desetine uznemirujućih e-mailova koji počinju s: „Brižna majko“. Slične ironične, sarkastične i uvredljive poruke dobijam tako svih ovih godina. 

BONUS VIDEO:

ČOLA PRIZNAO S KOJOM PEVAČICOM JE IMAO ODNOSE Nije bilo strasti, kao da smo bili u teretani!

Komentari (5)

Loading
Stanka

16.09.2021 18:58

Sad verujemda ova žena nije normalna,ona koja jedino zna da drzi mikrofon komentarise jedno obrazovanog coveka na ovaj nacin.ludača.

ddd

16.09.2021 20:29

Sada, kada su isplivale bljuvotine i uvrede i psovke koje je pisala Patrijarhu srpskom, nemam ni malo empatije za nju a najmanje za njene novoplasirane laži o ocu njenog deteta!

Lili

20.09.2021 13:43

Seve... mislila sam da je nisko pala kad se ukebila ali sad se vidi da je njeno dno još niže. Žao mi malca, nije dete biralo...

Pazi

01.10.2021 10:56

Kad me ne zanimaš.Zabraniti je u Srbiji.

Dejan

01.10.2021 14:38

Milane jeste li videli nekad detektor laži? Šta video? Oženio!