ČOLA PRIZNAO S KOJOM PEVAČICOM JE IMAO ODNOSE Nije bilo strasti, kao da smo bili u teretani!
Alo

Međutim, nikada nije govorio s kojom je bio u vezi i uvek se ponašao džentlmenski. Ipak, o vezi sa jednom pevačicom je progovorio.

Promo

 

 

Pevač je u skladnom braku već 20 godina i ima dve ćerke. Ipak, Čolić je 1997. godine šokirao sve priznanjem da ga je zavela Frida Lingstad iz grupe "ABBA" i tom prilikom ispričao sve detalje njihove kratke veze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ABBA (@abba)

Sve se dogodilo kada je Čolić pesmom "Gori vatra" predstavljao Jugoslaviju na Evroviziji, Frida je iste godine bila prateći vokal švedskom predstavniku, a tada se dogodio i pomenuti susret zbog kojeg je umalo zakasnio na nastup.

Foto: Profimedia

 

 

- Fridu iz grupe 'ABBA' sam upoznao na 'Pesmi Evrovizije', gde bih drugo. Posle je usledio poziv na vikend. Delovalo je obećavajuće, ali sam se nakon cele te trodnevne idile osetio iskorišćenim poput instant supe. Skuvaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i sveće i cveće, kockaste zavesice i stoljnjaci, pečena riba u foliji s bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, ludačka strast, koja se dogodi između muškarca i žene, je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vežbanje udvoje u teretani- ispričao je tada Čolić.

BONUS VIDEO:

SADA JE I ZVANIČNO! Grupa Maneskin i Damiano David stižu u Srbiju, a evo i kada!

Komentari (2)

Loading
Sandra

16.09.2021 17:22

Bolje Cola da prica o frajerima sa kojima je bio, imao bi vise za reci😁

Tom

17.09.2021 02:56

I kad se Cola probudi vidi da mu je jastuk pao :)