NE SMEM TO DA URADIM! Milica Pavlović iznela u javnost skandalozne dokaze o sabotiranju njene karijere i pesme, pevačica ne želi više da ćuti! (VIDEO)
Promo

Nedavno je Milica Pavlović bila gošća u Amidžiju i tom prilikom je ekskluzivno za Alo! otkrila sve o projektu "Pevačica", kolegama sa seta, Milošu Timotijeviću sa kojim se i ljubila, a dotakla se i teme o sabotiranju i tome ko stoji iza svega toga.

Milica je istakla da je bila veoma sramežljiva kada je ljubljenje pred kamerama u pitanju i istakla je da se Timotijević veoma lepo ljubi i da ga ne bi menjala.

Pevačica je ostala misteriozna po pitanju uspeha njene pesme i zašto je nema nigde u trendingu budući da je veoma slušana što podgreva sumnje da i sama pevačica misli da je neko sabotira.

Promo

 

- Ja ne mogu da uperim prstom u nekoga, ne smem to da uradim bez dokaza, sve će se to uskoro rešiti. To mi je najskuplji spot u mojoj karijeri i čim dobijem odgovor podeliću sa svima. Možda su neke više sile, možda nije direktna magija - rekla je Milica i dodala.

Kompletan intervju pevačice možete pogledati na vrhu teksta.

POTPUNO BEZ ŠMINKE Prva fotografija trudne Marijane Mićić, glumica blista dok zagrljena uživa sa partnerom željno iščekujući prinovu!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading