KRAJ LJUBAVI MILICE PAVLOVIĆ I NIKOLASA SAVELJIĆA! Raskinuli par dana pre njenog rođendana, evo šta je razlog!
Foto: Printscreen/instagram

Nakon godinu dana ljubavi navodno je okončana veza između pevačice Milice Pavlović i crnogorskog vaterpoliste Nikolasa Saveljića.

Kako izvor navodi, glavni razlog za raskid bio je razdvojenost.

- Milica i Nikolas se nisu videli tri meseca, odnosno od trenutka kada se vratio u Ameriku kako bi nastavio studije. Poslednji put su bili zajedno krajem juna, tokom zajedničkog letovanja u Hrvatskoj, gde su proveli nekoliko romantičnih dana. Ubrzo zatim Nikolas odlazi u Ameriku, a Milica kreće na turneju po Crnoj Gori, što je znatno uticalo na njihovu ljubav - priča izvor.

- Upravo ova razdvojenost uticala je na to da im se emocije ohlade, zbog čega su nekoliko dana pre njenog rođendana odlučili da stave tačku na njihovu vezu - zaključuje izvor.

Milica je tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" dodatno podgrejala priču oko njihovog raskida kada je vešto izbegla odgovor na pitanje o ljubavnom životu. Voditelj Ognjen Amidžić pitao ju je u kakvom je emotivnom statusu, a Milica je odgovorila:

- Ne želim da kvarim ovaj vajb oko pesama. Sada sam u onom maniru "Dabogda propao uz viski topao" i "Ko si bez mene tamo daleko? Niko i ništa, a ja sam bar neko". Promovišem te pesme, pa ću ostati u tom duhu - rekla je Pavlovićeva.

O CECI TREBA DA SE SNIMI SERIJA Anastasija Ražnatović smatra da burna iskustva njene majke treba da se ovekoveče, evo da li bi ona glumila!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading