IMA KORONU, NA RESPIRATORU JE Oglasio se Marinin suprug i otkrio kakvo je trenutno zdravstveno stanje najpoznatije hitmejkerke u Srbiji

Marina Tucaković se već godinama bori s opakom bolešću, a u utorak je njen sin Milan Laća Radulović zatražio pomoć na Tviteru navodeći da je njegovoj majki pozlilo i da ima teško gušenje.

Ukazana joj je lekarska pomoć na licu mesta, posle čega je Marina zbrinuta u bolnici, a ispostavilo se da je zaražena korona virusom i, kako su preneli mediji, priključena na kiseonik.

E-stock

 

Kakvo je zdravstveno stanje Marine Tucković otkrio je i njen suprug Aleksandar Radulović Futa.

- Marina je trenutno u bolnici 'Dr Dragiša Mišović' na kovid odeljenju, pošto je konstatovano da ima koronu. Stabilni su joj svi parametri, čak se i pritisak stabilizovao, jedino što je otežano disanje problem, pa su morali da je intubiraju, znači sad je na respiratoru. I nije životno ugrožena, kako pišu razni mediji. To je najsvežija informacija od danas. Kad se sledeći konzilijum/komisija bude sastala, znaćemo najsvežije informacije o njenom trenutnom stanju. Ovo zasad je pod kontrolom! Tako da je to jedina validna informacija zasad - izjavio je Futa.

HVALA NA ZAPALJENIM SVEĆAMA I DOBRIM MISLIMA! Marinin sin poslao emotivnu poruku majci nakon njene žestoke borbe sa kancerom i koronom

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading