O CECI TREBA DA SE SNIMI SERIJA Anastasija Ražnatović smatra da burna iskustva njene majke treba da se ovekoveče, evo da li bi ona glumila!
Tanjug

Zbog burnog života pevačice Svetlane Cece Ražnatović mnogi komentarišu da bi mogao i da se snimi film o svemu što je doživela, a isto to mišljenje deli i njena ćerka Anastasija Ražnatović.

Jesam, razmišljala sam u više navrata. Mislim da to ne bi moglo da stane u film, pre u neku seriju. Život njen je baš onako bogat, sa mnogo iskustava, tako da mislim da to ne bi moglo da stane u film – ispričala je Anastasija, a potom dodala i da li se može očekivati i od nje da će biti deo takvog projekta.

Nikad ne reci nikad, možda nešto i planiram, šalim se – dodala je ona.

S obzirom na to da je postao trend da se pevačice oprobaju u svetu glume, Anastasija to podržava.

Okej mi je apsolutno to što su moje koleginice angažovane u svetu glume, ali kada je neko talentovan za to, jer kad nije, onda uništi sve.

Na kakve utiske je Ceca ponela sa snimanja prve emisije „Zvezde Granda”, Anastasija je dala samo pozitivan odgovor.

Rekla mi je da joj je bilo prijatno i da je uživala, smejala se i da misli da će biti odlična sezona – rekla je Anastasija i istakla da je majku podržala u toj odluci:

Podražala sam je kada je trebalo da donese odluku da bude deo žirija „Zvezda Granda”. Treba malo promeniti energiju, ona je neko ko je najbolji u svom poslu, definitivno. Mislim da može mnogo da pomogne kandidatima i da donese pravu odluku. Jednostavno, od koga bolje učiti nego od najboljeg – rekla je Anastasija.

MENSUR TAJNIM ZNACIMA DOZIVA BIVŠU Spava s Milicom, a pati za Minom, ovo ga je odalo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ivan

16.09.2021 05:47

Treba da se snimi nesta a narocito njen koncert na vidikovcu kod zvornika da se vidi i ko i zasto je organizovao i pozvao pokojnog Ristu DJogu da bude specijalni gost.Mjesec dana ranije se vrtila reklama na televizijama koncert cece velickovic na vidikovcu kod zvornika specijalni gost Risto DJogo,ZASTO!!!

Boba

16.09.2021 13:26

Sta da se snima skim se vucarala po svajcarskoj i sta je sve radila koga je u pola noci izbacivala iz kreveta i sobe da bi se jasila sa Hajrom. Nadam se da ce jednog dana stvarno isplivati istina o toj profuknjaci