KRILE SU SVOJU TAJNU Nataša Bekvalac otkrila sve o odnosu sa Anicom Dobrom!
Foto: Alo.rs

Međutim, pevačica se sada oglasila i otkrila da objavljuje novu pesmu, koju dugo nije mogla da snimi jer ju je podsećala na teške momente. Nataša je ovom prilikom sve iznenadila i jer je spomenula glumicu Anicu Dobru:

KRILE SU SVOJU TAJNU Nataša Bekvalac otkrila sve o odnosu sa Anicom Dobrom!

Foto: Alo/Dejan Briza

 

 

- Imam veliku tremu jer za nekoliko dana, možda čak i za moj rođendan predstaviću vam svoju novu pesmu. Ne liči ni na jednu moju do sada. Mogu slobodno reći da je to nešto najhrabrije i najiskrenije od mene, i da je prva pesma koja je pronašla mene, a ne ja nju. Ne znam da li je srećna ili tužna. Vi prosudite. I da, zenska je... Ali tiče se svakog muškarca...Nekoliko meseci nisam mogla da je otpevam... Bila je veća od mene...U tome mi je pomogla ona, koju toliko volim i divim joj se godinama... Hvala Anici Dobroj.. I da, ne pušim već skoro mesec dana - napisala je Nataša na svom profilu na Instagramu i otkrila da je veoma bliska s glumicom koja je bila uz nju kada joj je bilo teško.

A kako Alo! saznaje, Anica je pomagala Nataši oko rada na ovoj pesmi, a svi će biti iznenađeni kada spot i ova numera budu pušteni u etar.

 

BONUS VIDEO:

UDARA ISPOD PLEKSUSA, BIĆE RATA! Đorđe David prokomentarisao Cecu, a evo na čijoj je strani po pitanju sudskog spora sa Milijem!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Gospodin R

16.09.2021 12:15

Nataša, i ja obožavam Anicu. Ona je Dobra i baš dobra. A obožavam je jer je jedna sasvim normalna, obična žena. A istovremeno vrhunska glumica.