IMA SAMO 40 KILOGRAMA, KANCER METASTAZIRAO Prijatelji Marine Tucaković otkrili tešku istinu o njenom stanju!
Printscreen

Marina Tucaković, najbolji tekstopisac sa naših prostora i tvorac najvećih hitova regionalnih zvezda, ovih dana vodi odsudnu bitku, bitku za život!

Iako je poslednjih godina vodila borbu sa kancerom dojke, činilo se da će sve uskoro biti iza nje budući da je pre mesec dana primila poslednji ciklus hemioterapija. Međutim, stanje joj se pre par dana naglo pogoršalo, a da nevolja bude još veća, otkriveno je i da je zaražena koronavirusom. To su utvrdili lekari na privatnoj klinici, gde je zbog iznenadnog gušenja bila smeštena, a zbog vode koja joj se u međuvremenu pojavila u plućima, hitno je prebačena u KBC „Dragiša Mišović“.

- Marina je odvezena u bolnicu u jako lošem stanju. Njeno telo je slabo i krhko i jedva premašuje 40 kilograma. Hemioterapije su je prilično iscrpele, a na sve to su se i metastaze proširile po celom telu i glavi - ispričao je za Alo! izvor blizak poznatoj porodici Tucaković-Radulović.

Da su ove informacije tačne, potvrdio je i Marinin i Futin sin, Milan Laća Radulović.

Foto: Ataimages

 

 

- Mama ima rak sa metastazama na jetri, plućima, mozgu i kostima - napisao je on na svom Tviter nalogu, gde je i ranije objavljivao informacije o zdravstvenom stanju svoje majke, te molio ljude za pomoć.

Mnogobrojni prijatelji i poslovni saradnici Marine Tucaković u toku jučerašnjeg dana nisu bili voljni da govore o njenom teškom zdravstvenom stanju, već su jednoglasno poručili da su s njom u mislima i molitvama.

Alo! Ilustracija /J.V.

 

 

- Marina je moj životni prijatelj, kao i ja njen. Jako mi je teško, sinoć sam se čuo sa Futom, rekao mi je da prima kiseonik. Otići ću kasnije do crkve da joj zapalim sveću za zdravlje - rekao je za Alo! vidno potresen Zoran Živanović Žika iz grupe „Zana“.

Instagram

 

 

- Pre samo nekoliko dana sam pričao sa Marinom, osećala se dobro. Nadam se da će izaći iz svega kao pobednik, moja nada za njeno ozdravljenje ne prestaje. Jedino što svi koji je vole mogu jeste da se mole za nju i da joj šalju pozitivne misli - poručio je Žika.

I Marinin dugogodišnji saradnik Damir Handanović ne prestaje da se moli za njeno ozdravljenje.

- Marina je moja druga majka i član moje porodice već 15 godina. Nadam se da ćemo i ovo da preguramo i ovu bitku dobijemo, pa da nastavimo da radimo ono što najbolje umemo. Iskreno se nadam da će Maki napisati još mnogo, mnogo hitova u kojima ćemo dugo  uživati - rekao je za Alo! Damir Handanović.

Instagram

 

- Zahvalan sam svim dobrim ljudima koji šalju pozitivne misli i zahvalan sam patrijarhu koji je očitao molitvu - istakao je Marinin sin Laća u toku jučerašnjeg dana.

Podsetimo, u utorak su ispred doma Tucakovićeve došla ambulantna kola privatne klinike, a Alo! je bio na licu mesta i razgovarao je sa prisutnima. Njen sin je tada zamolio sve ljude koji vole njegovu majku da zapale sveću za njeno zdravlje.

PRIKLJUČENA JE NA KISEONIK, BILA JE U STRAŠNOM STANJU Oglasio se Marinin sin i otkrio detalje o teškoj borbi za život svoje majke

Komentari (1)

Loading