TO ME JE ODREDILO Anabela Atijas progovorila o svom imenu, priznala da se preispitivala kad je davala ime ćerkama
Instagram/anabelci

Pevačica Anabela Atijas poslednjih meseci retko se pojavljuje u medijima, a sada je posle dužeg vremena govorila o aktuelnostima iz svog života.

Anabela se najpre osvrnula na svoje ime, koje je, kako kaže, "ludo".

- Imala sam sreću da mi majka da tako neobično i ludo ime. Kažu da me ime možda i odredilo. Ima toga. I ja sam se negde davajući imena svojoj deci pitala da li im krčim životni put - rekla je u "Novom jutru" na "Pinku" pevačica, koja ima ćerke Lunu, Ninu i Blankicu.

Anabela je u junu ove godine postala baka, kada je njena najstarija ćerka Luna Đogani rodila naslednicu Miu.

- Moram da priznam, to mi je najdraža titula do sada. Srećna sam baka jedne prelepe devojčice. Uskoro punimo 3 meseca i već uveliko komunicira, smeje se i uživa da se druži. Tako da je stvarno jedan predivan period trenutno. Ono što dolazi, sve me raduje - rekla je Anabela, koja je zatim govorila o svojim ćerkama:

- Ljubav postoji, zbog svih nas! Predivan je osećaj biti majka tri devojčice. Jedno veliko životno iskustvo po koje sam došla na ovaj svet. Sve tri različite, a sve tri moje. Trebalo je da kroz svaku oživim to nešto njihovo i na različite načine, drugačije poglede na svet i život. Baš sam velika srećnica. Uvek ima neko ko ljubav želi, a na neki način je daleko ili mu je nedostižna.

Za kraj je prokomentarisala ''Zadrugu 5'', kao bivša učesnica ovog šou programa.

- Vidim da je ludilo već počelo! Biće zanimljivo i ove godine koliko vidim - zaključila je Anabela, koja je učestvovala u "Zadruzi 3".

BONUS VIDEO:

DENIZ DEJM U CENTRU SKANDALOZNE AFERE! Učesnica Zadruge u višemesečnoj šemi sa srpskim ministrom!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading