DENIZ DEJM U CENTRU SKANDALOZNE AFERE! Učesnica Zadruge u višemesečnoj šemi sa srpskim ministrom!
Foto: Printscreen/instagram

Učesnica "Zadruge" koja je izazvala najviše komentara Deniz Dejm u višemesečnoj je s*ks-vezi s jednim bivšim srpskim ministrom.

Kako saznaje gore navedeni portal, njih dvoje su se viđali na različitim lokacijama po srpskoj prestonici, a pred sam ulazak slovenačke starlete u rijaliti proveli su veče u jednom restoranu u Skadarliji, gde su razmenjivali nežnosti. Oni su uživali u tradicionalnim srpskim specijalitetima najpre u bašti restorana, a zatim su se, na insistiranje eksministra, povukli u zatvoreni deo istog, gde su mogli na miru da razgovaraju i uživaju u strasnim zagrljajima i poljupcima. Ovaj par se sastajao na tajnim lokacijama u gradu, na čemu je insistirao upravo bivši ministar, koji se i nakon napuštanja zgrade u Nemanjinoj 11 našao na bitnoj funkciji u našoj zemlji. Glavni razlog zbog kog je on, na sve načine, pokušavao da sakrije ovu aferu jeste taj što je u vanbračnoj zajednici s višegodišnjom partnerkom. Inače, o ministru se i ranije govorilo da mu vernost partnerki nije jača strana, kao i da voli da vreme provodi u društvu starleta, s kojima se viđao u iznajmljenim stanovima, elitnim restoranima i na službenim putovanjima.

Foto: Printscreen/instagram

 

Ministar je potpuno odlepio za slovenačkom starletom, pa joj je prilikom svakog susreta kupovao i skupocene poklone, na koje atraktivna Deniz nije ostajala imuna. I sama Deniz priznaje da ima tajnu vezu s moćnikom u Beogradu, ali ističe da je ne shvata previše ozbiljno.

- Monogamija je precenjena, ne bih mogla da budem samo s jednom osobom. Trenutno imam šest partnera. Nekoliko u Sloveniji, a zabavljam se i s jednim moćnim muškarcem iz Beograda. Ali ne smem da pričam o njemu - rekla je Deniz medijima na ulasku u "Zadrugu".

Podsetimo, slovenačka starleta je privukla pažnju najpre specifičnim fizičkim izgledom i neobičnim odevnim kombinacijama, a ponajviše visinom od dva metra, zbog čega su se pokrenule priče da je rođena kao muškarac, kao i da je promenila pol, o čemu ona zasad ne želi da se izjašnjava uz tvrdnju:

- Sve i da sam promenila pol, ja sam žena jer su i trans-žene - žene!

BONUS VIDEO:

NISAM LAGAN, SAD SAM DRAGAN Ša posvetio pesmu Tari, pa otkrio kakav je njihov odnos sada!

Komentari (0)

Loading