SIN U CENTRU SKANDALA ZBOG PLJAČEKE, A ĆERKA USPEŠNA BINISMENKA Naslednica Snežane Đurišić talenat nasledila od majke, a evo kako izgleda!
Instagram/snezana.djuricic

Ćerka pevačice Snežane Đurišić nasledila je izuzetne vokalne sposobnosti od svoje majke, ali uprkos neverovatnom talentu, Maja nije želela da ide stopama svoje majke već živi u Americi gde ima svoj biznis u sferi kozmetologije.

- Pretalentovana je, lepa, pametna i obrazovana ali ona više voli da bude sa porodicom. Zna da ovaj posao traži puno odricanja jer je i sama odrasla u porodici gde su roditelji muzičari, tako da verujem da je to razlog što se nije dala u ove vode- ispričala je Snežana.

SIN U CENTRU SKANDALA ZBOG PLJAČEKE, A ĆERKA USPEŠNA BINISMENKA Naslednica Snežane Đurišić talenat nasledila od majke, a evo kako izgleda!

Foto: Printscreen/instagram

 

Na snimcima koje je delila na društvenim mrežama, Maja uvek peva izuzetno teške pesme kojima ne može svako da priraste, a ponosna majka je otkrila i zašto je to tako.

- To je uvek izazov, svaka poteškoća je za prave borce i izazov ona kao talentovana voli dobre i prave pesme nije opredeljena kada je u pitanju žanr.

Inače, Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, nedavno se našao u centru skandala, nakon što je navodno opljačkao dva restorana u kojima je radio, a takođe je ojadio i svoju rođenu tetku, koja je iz Amerike došla kod njih u posetu. Detaljnije o tome čitajte na linku.

BONUS VIDEO:

MISLILA SAM DA ĆU UMRETI Ljupka Stević progovorila o teškom periodu iza nje, a evo šta kaže o pljački stana

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading