MISLILA SAM DA ĆU UMRETI Ljupka Stević progovorila o teškom periodu iza nje, a evo šta kaže o pljački stana
Alo

Pevačica Ljupka Stević koja je nedavno preležala korona virus, gostovala je danas u jednoj emisiji gde je govorila o teškom periodu.

- Prošlo je skoro mesec dana otkako sam testirana pozitivno na koronu, oporavak mi je baš teško pao. Sa 40% snage nastupam, nekako se izborim. Desetak dana pre nego što sam se testirala osećala sam se malaksalo, pila sam lekove za prehladu. Mislim da sam se zarazila na nastupu. Mislila sam da ću umreti, imala sam 5 dana temperaturu, krvna slika mi je bila ok, pluća su mi čista ali ostalo je traga - rekla je Ljupka.

Uskoro će biti godinu dana od skandala o kojem se i dan danas priča, a nedavno je pevačica i doživela neprijatnost kad su joj lopovi opljačkali stan.

- Milion puta sam govorila na tu temu, sada ljudi posle godinu dana priđu mi i šale se na konto te situacije. Drago mi je što se to okrene na šaljivu stranu, jer sam i ja takva, našalim se i ja na svoj račun. Pljačka stana koja mi se dogodila skoro je treća po redu, to su jako teške stvari. Sve što je bilo vredno mi je nestalo iz stana. Vraćala sam se sa nastupa kad sam zatekla havariju u stanu, radijator i prozor je bio slomljen, odmah sam pozvala policiju. Stan je obezbeđen kao i naselje gde živim, ali ovakve stvari se dešavaju. Sreća pa sam ja jaka, nindža ratnik pa nemam strah da se vratim u stan - ispričala je pevačica.

Poznato je da pevačica gaji veliku ljubav prema streljaštvu.

- Oružje mi je i dalje oduzeto tako da dugo nisam posećivala streljanu. Streljaštvo je samo po sebi trening kao i svaki drugi sport - kaže Ljupka.

Za kraj razgovora pevačica je rekla da priželjkuje da se zaljubi i da pronađe svoju sreću na emotivnom planu.

BONUS VIDEO:

LEPOTICA NA MAMU Suzana Mančić objavila fotku na kojoj uživa sa ćerkom, a Natalija je prava bomba (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading