GOCA HTELA MIRKA DA IZBACI IZ KUĆE SA ŽENOM I DETETOM  Zbog "kokainske žurke" pevačica bacala sve po kući!
Foto: Alo.rs

A iako je Goca sve negirala u javnosti i branila sina, u kući u Surčinu nije bilo tako mirno.

GOCA HTELA MIRKA DA IZBACI IZ KUĆE SA ŽENOM I DETETOM  Zbog

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

 

Božinovska ja nakon ove informacije mirno izjavila da njen sin nikada nije probao drogu, te da ga je više puta testirala.

- To je laž! Kakve kokainske žurke, kakve gluposti? Moj sin nikad nije probao drogu, niti zna ukus toga. Pa ja sam toliko požrtvovana majka da sam ga godinama pratila - bila je izričita Goca.

Međutim, kako se sada navodi, ona je napravila haos u porodičnoj kući u Surčinu kada je saznala za ovo.

- Goca je napravila haos kad je čula za žurku na kojoj je bio Mirko. Iako nije uhapšen, nije mogla da veruje da je bio u društvu ljudi koji su imali nedozvoljene supstance kod sebe. Izbio je dar-mar u njihovoj vili u Surčinu, žestoko su se posvađali! Stvari su letele po imanju, a Šijan je pokušao da smiri majku, međutim ona nije prestajala! - započinje izvor i dodaje:

GOCA HTELA MIRKA DA IZBACI IZ KUĆE SA ŽENOM I DETETOM  Zbog

E stock

 

 

- Izjavila je da je spokojna povodom cele priče, da ne bi pravila još veći haos u javnosti nego što jeste, al' je zapravo ključala od besa. Saopštila je Mirku da ima dve opcije, ili da se primiri i izlaske svede na minimum, ili da pokupi stvari sa verenicom Bojanom i sinom Zoranom i napusti porodični dom. Mirko ne može da veruje šta mu je rekla, odlučio je da neko vreme ne priča sa majkom iz revolta - dodaje izvor.

Podsetimo, prema saopštenju MUP, policija je 1. septembra upala na proslavu u apartman u kojem je bilo 29 osoba, a za neke su imali informaciju da trguju narkoticima. Kod petoro mladih pronađena je manja količina kokaina i "spida", ali kod Šijana i Buhe nije nađeno ništa, pa su posle davanja izjava pušteni kući.

BONUS VIDEO:

MIRKO ŠIJAN UHVAĆEN NA "KOKAINSKOJ ŽURKI", GOCA GA BRANI Testirala sam ga na drogu 50 puta!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading