U SE*SU SAM NEZABORAVNA! Jovana Jeremić progovorila o intimnim odnosima i eksplicitnim fotkama koje dobija: Nek drndaju, pa šta sad!
Foto: PrntScrn

Voditeljka Jovana Jeremić, koja se juče javno sukobila s pevačicom Dijanom Janković, otkrila je kakva je u spavaćoj sobi, da li bi se ikada snimala tokom seksa, ali i kakve poruke dobija od jačeg pola.

- Seksualni život je odličan, isto kao poslovan. Ja sam strastvena škorpija i u svemu sam navikla da imam sve desetke. Kada je neko moj partner on je pažljivo izabran i u svemu može da me isprati - rekla je Jovana, a na pitanja kakav seks voli i da li ima eksplicitne snimke kaže:

U SE*SU SAM NEZABORAVNA! Jovana Jeremić progovorila o intimnim odnosima i eksplicitnim fotkama koje dobija: Nek drndaju, pa šta sad!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Volim onaj koji je emotivan, ja ne volim seks, ja vodim ljubav. Snimke nemam. Ja nisam osoba koja dozvoljava da se snima u seksualnom odnosu. To je intiman čin, a ja sam jako povučena privatno. Kakva sam u seksu to znaju moji partneri, ali sam, po svemu sudeći, nezaboravna.

Jovana je otkrila i da li joj se udvaraju i muškarci i žene:

- Da. Ja sam javna ličnost, zahvalim se, bitno je samo da li je on singl ili zauzet. Zauzete muškarce vraćam njihovim ženama. A, žene mi se nikada nisu udvarale. Šalju mi muškarci slike polnih organa u Inboks, ali ja to samo pogledam i idem dalje. Puštam ih nek drndaju ako im više tako odgovara, šta sad.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
MM

09.09.2021 13:01

Daj Jovana prestani više srati,uozbilji se,imaš muža i dijete,a i baviš se ozbiljnim poslom i nemješaj više žabe i babe.

Maki

09.09.2021 16:58

Kad niko nece da je pohvali, onda ona mora sama

Beli

09.09.2021 17:15

Na kraju ima narod da je zamrzi toliko, da ce joj jedini posao biti negde kao baba-sera!!!!