VIKI MILJKOVIĆ JE S MUŽEM OVO GODINAMA SKRIVALA Na internetu je osvanula fotka koja je sve šokirala! (FOTO)
Alo

Viki Miljković i Dragan Tašković Taške iako su zajedno skoro trideset godina, vole se kao prvog dana, a o tome koliko su se promenili, svedoči fotografija koja je nedavno "isplivala", a slikana je pre venčanja. .

Pevačica Viki Miljković obeležiće tri decenije koliko je na estradnoj sceni, a samo dve godine manje je u ljubavi sa suprugom, muzičarem Draganom Taškovićem Tašketom. Viki Miljković i Dragan Tašković Taške važe za skladan par, koji neguje svoju dugogodišnju ljubav.

Nedavno, na društvenim mrežama pojavila se fotografija koja je nastala dok je poznati par zabavljao, još pre njihovog venčanja. Mnogima je bilo beskrajno simpatično koliko su se Viki i Taške promenili, ali su i dalje nasmejani i zaljubljeni kao prvog dana.

Inače, manje je poznato da je porodica pevačice bila protiv njene veze sa muzičarem, ali i da su vremenom prihvatili Violetine izbore i odluke.

Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19 godina, odlučili smo da se borimo – ispričala je Miljkovićeva.

Takođe, ona je otkrila da je nekoliko meseci trajala tenzija u porodičnom domu oko njene ljubavne veze sa Tašketom.

Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica – izjavila je Viki, za gore pomenuti portal.

BONUS VIDEO:

VOJAŽU POZLILO, ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Sve ga je stiglo, samo je pao u krevet

Komentari (0)

Loading