ŠAKO ZA SVADBU SINA ISKEŠIRAO PARA U VREDNOSTI JEDNOG STANA Polumenta pevao cele večeri, a ovako su izgledale njegove ćerke i supruga!
Printscreen

Šakov sin Adis i snaja Azra uživali su u svadbenom veselju, za koje mnogi tvrde, da je platio upravo Šako koji je sve organizovao do savršenstva i pozvao familiju, kumlove i prijatelje.

Instagram

 

 

Polumenta i njegov sin i snaja, planirali su slavlje pre pandemije korona virusa, a sada su uspeli da realizuju da slavlje traje tri dana i, kako se spekuliše, pevač je dao novca koliko bi platio jedan stan u Podgorici. 

- Sve je bilo gala i više stotina zvanica je uživalo u provodu uz nekoliko pevača koje su predvodili Ana Bekuta i Isak Šabanović. Hrane je bilo u izobilju, nema šta se nije našlo na stolu. Pevači su dobili ogroman bakšiš. Šako je baš odrešio kesu za sve što je porodica poželela. Čuo sam da pričaju da je potrošio toliko novca od kojeg je mogao u Podgorici da kupi manji stan - otkrio je izvor.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Iako po nepisanom pravilu za svadbu treba izbegavati oblačenje belih toaleta, jer je to ostavljeno mladencima, Šako je sina Adisa oženio u belom odelu sa bordo detaljima.

I Šakova supruga Vesna i cerke Rijalda i Rijana takođe su zvanični pocetak svadbenog veselja dočekale u belim haljinama.

Podsetimo, mladenci su u martu dobili ćerku Iriju.

BONUS VIDEO:

BRESKVICA OPET PROMENILA BOJU KOSE! Pohvalila se novom frizurom, a ovakvu je ne biste prepoznali

 

Komentari (0)

Loading