CEO LJIG JE OBLEPILA SVOJIM DIPLOMAMA! Komšije Jovane Jeremić otkrili brutalnu istinu o njenom detinjstvu
Foto: PrntScrn

Susedi voditeljke “Pinka” otkrivaju da je Jovana Jeremić često pravila skandale i da se tokom odrastanja nije družila sa decom. Kad je postala đak generacije svima je to stavila do znanja, a njen gest i danas prepričavaju.

Kako bi saznali kakva je Jovana bila tokom odrastanja i školovanja ekipa gore pomenute televizije uputila se u Ljig, njeno rodno mesto. Čim su kročili blizu njenog doma, svi su znali o kome se radi i rado su podelili anegdote.

CEO LJIG JE OBLEPILA SVOJIM DIPLOMAMA! Komšije Jovane Jeremić otkrili brutalnu istinu o njenom detinjstvu

Foto: privatna arhiva

 

- Kako da ne znamo ko je Jovana? To je ovde nemoguće. Svi znaju kakve je skandale pravila po Ljigu. Najveći skandal je izbio kada nije bila đak generacije u osnovnoj školi. Njena porodica je sve pokušala kako bi pravdu isterala na čistac, ali nisu uspeli. To joj je i dan danas rak rana. Nije se toliko družila sa drugom decom, uvek je bila posebna – ističe komšinica, dok jedan od meštana napominje kako kafana koju su držali Jovanini roditelji više ne radi.

- Jovana je uvek volela da pomaže svojima, dok nije otišla za Beograd. Svi znaju ovde u Ljigu ko je ona i volimo da je gledamo na televiziji. Sada je ne srećemo često, jer je otišla za Beograd i postala zvezda – poručuje meštanin Ljiga.

Interesantno je to da je Jovana u srednjoj školi bila đak generacije i kako bi to svima stavila do znanja, ona je po celom gradu izlepila plakate na kojima su se nalazile njene diplome koje je stekla svojim znanjem.

- Kada je u srednjoj školi postala đak generacije, ceo Ljig je to znao. Zajedno sa majkom je osmislila plakat na čijem centralnom delu stoji njena fotografija, a okolo su diplome koje je stekla na raznim takmičenjima. Nekoliko lokacija u centru bilo je prekriveno tim plakatima i svi su morali da znaju da je ona postala đak generacije. Ne možete da verujete šta je njoj sve palo na pamet, samo kako bi se dokazala meštanima – kaže čovek iz obližnje prodavnice.

Jovanini susedi iz Ljiga kažu da je pamte kao ratoborno i buntovno dete.

CEO LJIG JE OBLEPILA SVOJIM DIPLOMAMA! Komšije Jovane Jeremić otkrili brutalnu istinu o njenom detinjstvu

Pink promo

 

- Svađala se sa svima i bila je buntovna kao dete. Uvek je volela da bude u centru pažnje i broj jedan, ali joj to nije polazilo za rukom. Njeni roditelji su svašta pretrpeli zbog nje, čak im se nekoliko puta pogoršalo zdravstveno stanje zbog Jovaninih skandala – priča komšinica.

BONUS VIDEO:

NOVI REGIONALNI SKANDAL! Severina peva Tompsonove pesme, traže peticiju da joj se zabrani ulazak u Srbiju! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Fahri

04.09.2021 12:53

Mala je tezhak mentol. Dok bude SNS na vlasti bice neki javni kuac. Posle toga ne garantujem.

Zlata

04.09.2021 13:42

Kao da je jedina bila dobra ucenica i to sto je lepila po gradu govori da ima problem oko vrednosti licnosti.Moze biti naj..naj ali je jako arogantna,nesimpaticna a to sto luduje ,plese,skida se..e tu sa svojim patuljastim izgledom je odvratno.

Drago

04.09.2021 13:59

U nas Srba, uspeh se ne prašta. Najviše kritika trpi od onih koji joj zavide i koji imaju znanja, koliko ona crnog ispod nokta.

zoran

04.09.2021 22:16

nece ta iz opanaka izaci nikada ...blago kuci koju zaobidje !

Divim joj se do imbecilnosti

05.09.2021 12:11

Ima sve ministarske predispozicije i kvalitete: Ambiciju i samoljublje, koje je iznedrilo njenu sposobnost iznad svega i iznad svih.