IVANA SELAKOV NE BI IMALA NI ZA HLEB DA NEMA MENE! Aca Lukas konačno odlučio da progovori o sukobu sa pevačicom, drama se nastavlja!
Privatna arhiva

Vest koja je kao bomba odjeknula u medijima je prekid saradnje između dugogodišnjih prijatelja Ace Lukasa i Ivane Selakov i povlačenjem spota za njihov poslednji duet "Svatovi" s Jutjuba.

Najpre je pevačica optužila kolegu da ju je materijalno i moralno prevario, dok je njegov producent Saša Mirković rekao da im je Ivana ostala dužna čak 21.000 evra. Aca je u prvi mah ćutao, ali se sada se konačno oglasio.

- Bio sam šokiran kad sam sve saznao. Toliko uspešnih stvari smo napravili do sada. Nisam hteo da komentarišem, a inače sve što smo se dogovarali o ovom duetu je bilo da ga otpevamo zajedno. To je moja stara pesma, sa mog prvog albuma. Došli su ona i njen suprug, veliki menadžer i producent Peđa, takozvani muž od pevačice, koji je zvanično njen nosač kofera, i rekli su da će oni i njihovi ljudi uraditi aranžman za tu pesmu. S njima se nisam dogovarao ništa više. Tako je bilo i s prošlim duetima. Ja sam joj bio od pomoći kao velika zvezda, ona je bila samo moj prateći vokal. To je sve funkcionisalo. Sad priča da je ona sve finansirala, a da me je pitala da i ja u tome učestvujem, ja bih to odbio, jer meni ni za ku*ac u životu nije potrebna Ivana Selakov. Tako da je to do sada funkcionisalo na obostranu korist - izjavio je Aca, potom se osvrnuo na finansijski profit koji je imao tokom saradnje sa pevačicom:

- Njima je, dakle, glavni cilj bio da bez ikakvog ulaganja dođu do pesme sa Acom Lukasom, koja će imati 50 miliona pregleda i od koje će samo oni uzimati novac. Ja od tih naših pesama nisam uzeo ni jedan jedini dinar za sve ove godine, niti sam im to tražio. Prijateljski sam im učinio uslugu, jer kad povučeš paralelu između imena Ivane Selakov i Lukasa, jasno je ko kome tu čini uslugu - završio je pevač.

KO BI OVO OČEKIVAO? Bivši muž Dare Bubamare i Baja Mali Kninža spremaju ludilo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading