MOJA POMOĆ IM NE TREBA! Goca Božinovska konačno progovorila o sinu i snajki Bojani!
E-stock

Goca Božinovska nedavno je postala baka, a pažnja čitave porodice sada je usmerena na malenog Zorana. Pevačica kaže da se njen sin Mirko Šijan odlično snalazi u ulozi oca, te da u svemu pomaže nevenčanoj supruzi Bojani Rodić.

- Super se snalazim u ulozi bake. Za Mirka su svašta pričali, i da će biti problematičan i da se neće snaći u ulozi oca, ali je on najbolji tata na svetu. Nisam ni sumnjala u njega. Sve on zajedno sa Bojanom radi, imaju lep dogovor on i ona. Apsolutno im moja pomoć ne treba. Verujte da se Mirko budi usred noći i pomaže oko bebice. Ja sam im rekla, šta god im bude trebalo tu sam - kaže Goca Božinovska.

MOJA POMOĆ IM NE TREBA! Goca Božinovska konačno progovorila o sinu i snajki Bojani!

Foto: Printscreen/instagram

 

Šuškalo se da će se Bojana i Mirko sa sinom Zoranom iseliti iz porodične vile u Surčinu, ali pevačica kaže da to nije tačno.

- Svaki dan pročitam neku novu izmišljotinu o nama. Što bi se bilo ko selio iz kuće u Surčinu? Ni Mirko ni Bojana, a ni ja, nemamo potrebu da izađemo odatle. A gde da se njih dvoje sele? Što da se deca sele, kada ovde imaju svoj mir i stabilnost - kaže Goca.

ISPLIVALA ISTINA! Pevačica konačno odlučila da progovori o poslednjem susretu sa Ekremom Jevrićem! 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading