SVE SE RAZOTKRILO! Pevačica konačno odlučila da progovori o poslednjem susretu sa Ekremom Jevrićem! (FOTO)
Pintscreen

Ekrem Jevrić je početkom 2016. godine doživeo srčani udar tokom vožnje automobilom na putu do posla, a dok se njujorška Hitna pomoć pojavila na licu mesta rijaliti veteran više nije davao znake života.

Pet godina kasnije, pevačica Vesna Rivas se na društvenim mrežama prisetila poslednjeg susreta sa njim.

- Kada pogledam iza sebe, i sav taj rijaliti život, bio mi je najbolji drug. Drug i rijaliti kum. A onda je tiho preko noći otišao za Ameriku, navodno na kontrolu vena koje je tri meseca pre toga operisao, poljubio me u obraz i nikad se više nije vratio - napisala je Vesna na Instagramu.

SVE SE RAZOTKRILO! Pevačica konačno odlučila da progovori o poslednjem susretu sa Ekremom Jevrićem! (FOTO)

Pintscreen

 

Podsećanja radi, Jevrić je neslućenu popularnost stekao kada je na Jutjubu objavio pesmu "Kuća, pos'o", koja je za kratko vreme postala (u to doba) najgledaniji klip na spomenutoj platformi u Srbiji, a naziv ove numere ušao u svakodnevni govor. Ekrem je nakon toga snimio još nekoliko pesama, a vrhunac popularnosti je doživeo tokom učešća u nekolicini rijaliti šou-programa.

NAPOKON SE SAZNALO!? Neda Ukraden je imala ljubavnu romansu sa ovim moćnim čovekom! 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
kosana

09.09.2021 20:07

dobri ekrem ono nezabravno jebi mi sve verujes boga 4 mi sina a i nezaboravni izet alo ko smeta ljudi i govana braco moja mila vecna im slava