MARINA ŽESTOKO POTKAČILA DARKA LAZIĆA I BARBARU Gagićeva nije mogla više da izdrži, poslala im snažnu poruku! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Bivša verenica Darka Lazića, Marina Gagić, ovih dana provlači se kroz medije pre svega zbog pevačeve veze sa novom devojkom, Barbarom Bobak, koja koristi svaki pogodan momenat da provocira Marinu.

Barbara je jednom prilikom u intervjuu pomenula Marinino i Darkovo dete, i od tada je počela netrpeljivost, ali ono što je najveći problem je što Darko Lazić ni u jednom momentu nije stao da odbrani majku svog deteta.

Danas se na Instagramu oglasila Marina i po svemu sudeći, obratila se upravo njemu.

Foto: Printscreen/instagram

 

- I kada dobiješ priliku, a dobićeš, da vratiš milo za drago onima koji su te povredili, mada imaš svako pravo da se osvetiš, da im vratiš isto, ma tri puta gore, zastani i seti se: ti nisi takva. Ti nisi kao oni. Tebe i tuža bol boli. Znaš i sama. Mada će ti osveta u prvi mah doneti olakšanje, na kraju ćeš ti biti ta koja će o sebi loše misliti. Jer ti si takva. Tvoje srce je toliko veliko da saoseća sa onima koji su te povredili čak i onda kada im karma vrati za to što su ti uradili. Izaberi ljubav. Prema sebi. Na sebe ćeš se ponositi. Samo se odalji od onih koji su ti loše naneli. Duboko udahni, lagano izdahni i... Pusti. Izaberi ljubav, jer to je ono što si ti. I to je ono što zaslužuješ. Sopstveni mir.

BONUS VIDEO:

PRVA FOTOGRAFIJA SA SINOM OD KAD JE DOBILA STARATELJSTVO Ovaj prizor topi srca, konačno su na okupu! (FOTO)

Komentari (0)

Loading