SADA JE I ZVANIČNO! Severina muva Miloša Bikovića, jedan detalj je odao!
Promo

Tek što se razvela od Igora Kojića (34) i o tome zvanično obavestila medije, pop zvezda Severina (49), koja se vratila na devojačko prezime Vučković, sudeći po ponašanju na društvenim mrežama kao da već traži novog emotivnog partnera.

SADA JE I ZVANIČNO! Severina muva Miloša Bikovića, jedan detalj je odao!

Printscreen

 

Poznato je da zgodna i fatalna Splićanka voli Srbe te se s jednim u vanbračnoj zajednici ostvarila kao majka, dok je s drugim bila u braku punih šest godina.

Ovih dana dok regionalni mediji bruje o njenom razvodu od Kebinog sina i svakodnevno iznose nove detalje zbog kojih je do rastanka navodno došlo, Seve vreme provodi na društvenim mrežama. Zapraćuje, komentariše i lajkuje Instagram profil srpsko-ruske glumačke zvezde Miloša Bikovića (33).

Izvor blizak razvedenoj pevačici za Alo! kaže da je ona oduševljena likom i delom glumca koji je u naponu poslovne, umetničke i privatne snage.

- Seve je fan Miloša Bikovića i s velikom pažnjom prati sve što on radi. Kao glumac dopao joj se u filmovima „Montevideo, bog te video“, a za zgodnim Marašom u ostvarenju „Južni vetar“ je potpuno odlepila - kaže izvor blizak pevačici.

SADA JE I ZVANIČNO! Severina muva Miloša Bikovića, jedan detalj je odao!

Foto: Alo.rs

 

Ono što je posebno interesantno je detalj koji nije svima zapao za oko. Severina je tokom braka s Igorom na Instagramu pratila samo svog supruga, kao i on nju. Od kako se razvela, spisak ljudi koje prati na ovoj društvenoj mreži postao je mnogo duži. Na dan kada je posle šest godina otpratila bivšeg supruga Igora, Severina je između ostalih muškaraca zapratila i Miloša Bikovića.

- Ljubav između Severine i Igora bila je jaka i posebna, ali imali su potrebu da je slave na specifičan način. Jedan od njih je bio i taj što nikoga nisu pratili na Intagramu sem jedno drugo - objašnjava izvor.

Bez obzira na što Biković nije jedini zgodan muškarac koga je zapratila, ona najviše vremena poslednjih dana provodi na njegovom profilu. Pored toga što mu ostavlja srca ispod skoro svake fotografije, ona i komentariše raznim veselim emotikonima koji su standard za komunikaciju na ovoj društvenoj mreži.

Severinino virtuelno muvanje nije zabadava. Pored toga što je mlađani Biković prati, on joj se u komentarima redovno zahvaljuje srcima koje stavlja uz pominjanje njenog imena.  

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading