KOJI BRE POLUBRAT, TO MI JE FAN! Darko Lazić pobesneo kada je čuo pitanje o Davoru, pevač nije birao reči za učesnika Zadruge 5!
Alo

Darko Lazić je poznat po čestim skandalima i dramama kojima je ispunjen njegov privatni život. Ovoga puta porodicu Lazić uzdrmala je vest o tome da pevačev pokojni otac Milan navodno ima vanbračnog sina Davora, koji je to javnosti otkrio neposredno pred ulazak u "Zadrugu 5".

- Darko je od mene mlađi malo više od godinu dana. Poznajemo se još pre nego što je on počeo da se takmiči u "Zvezdama Granda". Ne mogu da kažem da imamo baš bratski odnos. To je više neki korektan odnos. Njegova majka Branka zna za mene, ali se nikada nismo videli. Ni sa Draganom, Darkovim rođenim bratom, nemam nikakav kontakt. Pokojni otac nas nikada nije skupio kao tri brata i odveo negde. Ja ne bih da komentarišem mamin i Milanov odnos i to kada su oni bili zajedno, jer on je mrtav i ne bih da pričam loše o mrtvom čoveku - rekao je Davor za pomenuti list i nastavio:

KOJI BRE POLUBRAT, TO MI JE FAN! Darko Lazić pobesneo kada je čuo pitanje o Davoru, pevač nije birao reči za učesnika Zadruge 5!

Alo

 

- Darko i ja se sada relativno slabo viđamo, ranije smo se češće viđali. On i moja majka nisu u dobrim odnosima, nemaju nikakav kontakt, a ja ne bih sada više produbljivao tu temu. Nisam oca često viđao, kada sam bio manji dolazio je dok sam živeo u Ugljeviku, kasnije je to bilo ređe. Ne bih dalje od ovoga išao ako me razumete. Sa ocem sam imao korektan odnos do njegovog poslednjeg dana. Nisam bio na sahrani, ali bih razlog zadržao za sebe - ispričao je Lazić i otkrio zašto ulazi u Pinkov rijaliti:

- U "Zadrugu" ulazim da se promovišem kao samostalni pevač Davor Lazić, da ne budem više u Darkovoj senci. Trenutno nemam devojku, moguće je da ću stupiti u vezu u rijalitiju. Slab sam na lepe žene kao i Darko, to nam je u krvi - ispričao je budući zadrugar za Kurir.

KOJI BRE POLUBRAT, TO MI JE FAN! Darko Lazić pobesneo kada je čuo pitanje o Davoru, pevač nije birao reči za učesnika Zadruge 5!

Printscreen

 

Pošto je Davor otkrio detalje odnosa sa svojim navodnim polubratom, kontaktiran je i Darka koji je u najmanju ruku bio zaprepašćen informacijama koje je čuo.

- Kakav crni polubrat, o čemu vi pričate? Ne znam ni ko je taj Davor, davno je postojao neki dečko što me je pratio na nastupima kao fan i tako se predstavljao, ali to nema veze sa istinom. Kako može da priča da se poznajemo i čujemo kada je to totalna laž?! Meni je stvarno muka više tih laži, svaki dan se pišu gluposti o meni, ali ovo je stvarno previše. Ako je odlučio da uđe u "Zadrugu" kao moj polubrat i da tako stekne popularnost, svaka mu čast. Nemam šta drugo da izjavim osim da nemam polubrata - ispričao je vidno iznerviran Darko Lazić.

POLUBRAT DARKA LAZIĆA, KOG JE KRIO OD JAVNOSTI, ULAZI U ZADRUGU 5 Otkrio šta mu je pevač rekao pred ulazak! 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading