ZNATE JE IZ NJEGOVOG SPOTA! Ovo je atraktivna starleta koju je Rasta šutnuo zbog Ane Nikolić, deset godina su bili zajedno! (FOTO)
Alo.rs

Život Stefana Đurića Raste je još uvek mnogima enigma, a svojim postucima i ponašanjem javnost intrigira koja želi da sazna svaki detalj koji je on pokušavao godinama da sakrije, a ipak su se neki detalji na kraju i saznali.

Naime, vjegova veza i brak sa Anom Nikolić bili su pod konstantnom lupom javnosti, a kada se par razveo nakon samo godinu dana braka u kom su dobili ćerkicu Taru, svi su ostali zatečeni.

ZNATE JE IZ NJEGOVOG SPOTA! Ovo je atraktivna starleta koju je Rasta šutnuo zbog Ane Nikolić, deset godina su bili zajedno! (FOTO)

Alo.rs/Rajko Ristić

 

Ipak, pre veze sa Anom o Rastinom ljubavnom životu nije se znalo mnogo, pa malo ko zna da je pre ljubavi sa koleginicom bio u desetogodišnjoj vezi sa Vidom Savić, lepoticom i starletom iz Zemuna koja se nekoliko puta pojavljivala u njegovim spotovima.

Vida danas ima 35 godina, a sudeći prema fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, nakon veze sa Rastom uplovila je u novu vezu i sa sadašnjim izabranikom ima dvoje dece, prenose mediji.

Kako su mediji ranije pisali, Rasta i Vida prekinuli su dugogodišnju vezu upravo zbog Ane.

- Bili su skladan par, baš su se voleli. Sve dok Marko, Anin brat, nije pozvao Rastu za neki posao, kad je i upoznao Anu. Ubrzo nakon toga Stefan je ostavio Vidu zbog Ane - rekao je pre nekoliko godina izvor za domaće medije, a prenosi Mondo.

VRAĆEN SA GRANICE! Sadiku Hasanoviću doživotno zabranjen ulazak u Srbiju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading