PREBOLITE PARTNERA REDOVNIM ALKOHOLISANJEM Marina Visković na Instagramu delila ljubavne savete, pitanja se samo ređaju
Foto: promo

Marina Visković svojim pratiocima na Instagramu odgovarala je na pitanja o ljubavi, pa otkrila i detalje svog emotivnog života.

Pevačica se dotakla svih tema sa pratiocima koji su bili oduševljeni koliko je iskrena i prirodna. Pitanja su se nizala jedno za drugim, a mi vam prenosimo samo delić Marininih odgovora.

Da li je te ljubav mnogo puta zabolela?

Foto: Printscreen/instagram

 

- Uf! Mnogo! Preemotivna sam, jako se teško zaljubim, ali kada se to desi - Bože, pomozi, mada nisam više klinka. Kažu da ljubav ne boli. Mene više boli gluteus, mora da je od treninga.

Kako je žena kao ti ostala bez partnera?

Foto: Printscreen/instagram

 

- Dušo moja, da je moj partner biti lako, bio bi svako... Šalu na stranu, nije mi važno da li imam partnera za sreću i da radim na sebi u svakom smislu, trudim se da mi bude najbolje u mojoj lepoj koži. Da želim da imam partnera, imala bih ga, ali ne želim bilo koga. Znam šta neću, tačno ga vajam u svojoj glavi, ne pristajem ispod toga, pa lagano, ako ima preživelih.

Kako preboleti bivšeg partnera?

Foto: Printscreen/instagram

 

- Redovnim treningom, alkoholisanjem, tužnim pesmama, što dužim spavanjem, raznoraznim posrnućima i idejama, višemesecnim plakanjem, ludim i pozitivmim ljudima koji te svuda vuku i zasmejavaju, prejedanjem ili uopšte ne jesti, potpunim otuđivanjem, radom i samo radom, sve su faze, nije preporučljivo ulaziti u nove odnose... Ovde ima istine i nešto laprdam da vam budem i zabavna u ovoj teškoj temi.

BONUS VIDEO:

U JAVNOSTI VAŽI ZA VEOMA SMERNU I PRISTOJNU Komšije otkrile kako se Jelisaveta Orašanin ponaša prema deci i psu kada misli da je niko ne vidi!

Komentari (0)

Loading