MOGLA SAM DA KUPIM TRI ZGRADE U KNEZ MIHAILOVOJ Vesna Zmijanac otkriva gde i kako je zaradila najveći novac od jednog nastupa
Foto: Alo!

Pevačica Vesna Zmijanac koja je harala estradom još u vreme stare Jugoslavije otkrila je da je najveći honorar zaradila 1990. na nastupu u Sofiji, pa se zbog toga uvek rado vraća u bugarsku prestonicu, a za novac koji je tada uzela mogla je da kupi tri zgrade u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.

Zmijančeva se posle velikog spektakla 1990. u Sofiju često vraćala, a veliki koncert održala je i 2016. pred bugarskom publikom.

Printscreen

 

- Uvek se radujem kad treba da pevam u Sofiji ili bilo gde u Bugarskoj jer se tamo osećam kao da sam kod kuće. Nema razlike kad šetam, prilaze ljudi da se slikaju, isto kao i ovde, i tamo uvek rado odem. U najlepšem sećanju mi je ostao koncert koji sam održala 1990, zbog toga što je atmosfera, sama po sebi, bila prelepa - rekla je Vesna i otkrila:

- Ne volim da pričam o novcu, retko govorim na tu temu, ali sam zaradila brdo para tada. Kad bih vam približila otprilike da vidite koliki je to novac bio, uporediću s tim da sam mogla po povratku da kupim tri zgrade u Knez Mihailovoj ulici i da ne trepnem. Toliko sam dobro prošla tada. Mnogo sam na početku karijere pevala tužne pesme, a tek kasnije one lepe i vedrije. Tako to ide, ali sam s publikom uvek bila iskrena i to je važno.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ja

22.08.2021 11:42

Jesi li porez platila. Koliko se uplacivala u PIO ili ces dobiti nacionalnu penziju. Bas te briga

ministar finansija

22.08.2021 11:54

a kiliko poreza je platila?

Dragan

22.08.2021 12:18

Knez Mihajlova je beogradsko šetalište, a ne selendra za naseljavanje seljobera.